Naar de navigatie Naar de inhoud

Winkelpakket

Snel bankieren

Afrekenen via 1 betaalpakket

Winkelpakket

  • Accepteer makkelijk betalingen in uw winkel

  • 1 report voor real-time inzicht

  • 1 contract, 1 servicepunt

logo EMS

Accepteer makkelijk betalingen in uw winkel

Of u nu een winkel heeft of bijvoorbeeld een restaurant, u wilt dat uw klanten kunnen betalen op de manier zoals zij wensen. Met het Winkelpakket maakt u het zichzelf gemakkelijk. U accepteert net zo eenvoudig betalingen via debitcards (pin) als creditcards (Mastercard en VISA). Ook buitenlandse betaalmethoden als JCB en CUP zijn mogelijk. U kiest zelf welke betaalmethoden u accepteert.

Real-time inzicht in uw transacties

U kunt al uw winkeltransacties inzien in de overzichtelijke EMS Reports. U heeft daarmee 24 uur per dag, real-time inzicht in uw omzet. EMS Reports is de rapportagetool van European Merchant Services.

1 contract, 1 servicepunt

Welke betaalmethoden u ook kiest, u regelt het in 1 keer via onze partner European Merchant Services. Voor al uw vragen of advies zijn zij uw aanspreekpunt. European Merchant Services is specialist in de verwerking van betalingen via de belangrijkste debit- en creditcards. Zij staat voor een betrouwbare verwerking, snelle afhandeling en een specialistische kennis op het gebied van betalingen.

Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

Inloggen en aanvragen

Vragen? Of advies nodig? Wij zijn
bereikbaar van maandag t/m zaterdag.

Neem contact op.

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube