Naar de navigatie Naar de inhoud

Geld opnemen voor zakelijke klanten

Wilt u contant geld opnemen?

Heeft u wisselgeld nodig? Of juist een groot bedrag in biljetten? Maak hieronder uw keuze.

Muntgeld

Heeft u muntgeld nodig? Zoek een vestiging met een uitgifte-automaat voor muntrollen. Doe uw pinpas in de automaat en volg de instructies op het beeldscherm. U kunt maximaal 20 rollen opnemen. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven.

Biljetten

  • Bedragen tot en met € 10.000,- neemt u gewoon op met uw betaalpas bij een geldautomaat van ABN AMRO. Zorg ervoor dat de limiet op uw betaalpas zo is ingesteld dat u voldoende geld kunt opnemen. Een geldautomaat geeft biljetten uit van € 50,-, € 20,- en € 10,-. Wilt u biljetten van € 5,- opnemen? Neem dan contact op via: 088 - 226 26 26. Houd hierbij rekening met een levertijd van 3 werkdagen (bij bestellen vóór 15:00 uur).

  • Bepaal zelf welk soort biljetten u opneemt met de Retailmix.

  • Wilt u meer opnemen dan € 10.000,-? Plaats dan een bestelling.

Waardetransport

Wilt u regelmatig grote hoeveelheden munten en biljetten opnemen? Laat het geld dan via een waardetransport bezorgen. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Vreemde valuta

Bij ABN AMRO kunt u op verschillende manieren vreemde valuta bestellen of terugwisselen.

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube