Naar de navigatie Naar de inhoud

Zakelijke mobiele apps van ABN AMRO

Download de zakelijke apps die u handig vindt

Steeds meer mensen ervaren het gemak van een smartphone. Met de handige apps van ABN AMRO heeft u altijd en overal inzicht in uw zakelijke bankzaken. Ook blijft u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in uw sector.

Zakelijk Mobiel Bankieren

Mobiel Bankieren app

Geld overmaken of het saldo van uw zakelijke rekening bekijken met uw smartphone? Met de Mobiel Bankieren app heeft u  altijd en overal inzicht in uw zakelijke bankzaken. Ook uw medewerkers behouden het overzicht. U maakt bankieren nóg persoonlijker als u uw rekeningen een naam geeft.

ZZP Assistent

ZZP Assistent app

Wilt u ook een beter inzicht in de gegevens van uw klanten? Met de app ZZP Assistent heeft u altijd per klant het aantal gewerkte uren, de gemaakte kosten en het aantal gereden kilometers paraat. Zo maakt u eenvoudig een (concept)factuur op.

Insights App

Market Insights app

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in uw sector en de economie? Met de Insights App heeft u altijd en overal economie- en sectorpublicaties bij de hand.

Apps voor uw privé bankzaken

Naast deze zakelijke apps heeft ABN AMRO ook handige apps ontwikkeld waarmee u uw privé bankzaken overal en altijd kunt regelen. Van uw saldo bekijken tot geld overmaken. Van een geldautomaat zoeken tot een schade melden aan uw verzekeraar.

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube