Naar de navigatie Naar de inhoud

Agrarische bedrijven

Wat heeft uw bedrijf nodig?

De agrarische wereld is volop in beweging. Blijf daarom op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. U kunt onze uitgebreide rapporten lezen. Of uw ideeën bespreken met een van onze agrarische relatiemanagers. Iemand met kennis van bankzaken en uw branche. Om u inzicht te geven hoe u het beste uit uw bedrijf kan halen.

Maak een afspraak

Op zoek naar een partner waar u uw plannen mee kunt bespreken? Onze agrarische relatiemanagers volgen de ontwikkelingen binnen uw sector op de voet. Zo kunnen zij de invloed hiervan op uw (financiële) bedrijfsvoering met u doorspreken.

Uw sector nader bekeken

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in uw sector. Bekijk onze Visie op Agrarisch. Of lees eens de uitgebreide rapporten en publicaties.

E-mailnieuwsbrief

In de gratis e-mailnieuwsbrief 'Agrarisch Nieuws' leest u ieder kwartaal over ontwikkelingen in de sector, actuele onderwerpen en belangrijke evenementen. 

Analyse Economisch Bureau

Het Economisch Bureau analyseert voortdurend de Nederlandse economie en die van andere belangrijke landen. Zij doet voorspellingen op het gebied van de conjunctuur, de rente en wisselkoersen.

Evenementen

Regelmatig vinden interessante evenementen plaats binnen de sector Agrarisch. Over een klein aantal evenementen houden wij u onderstaand op de hoogte.

Agrarisch Ondernemer 2014

Hans Verhoeven is uitgeroepen tot Agrarisch Ondernemer van het Jaar 2014. Uit handen van staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma ontving hij een cheque ter waarde van € 12.500,-.

De jury omschrijft Hans Verhoeven als een ondernemer met visie, wilskracht en doorzettingsvermogen. Hij werkt sinds 1997 aan een keten voor duurzame varkenshouderij. Zijn initiatief is stevig verankerd in de Stichting Keten Duurzaam Varkensvlees. De keten telt inmiddels 350 deelnemende bedrijven en levert op jaarbasis 1 miljoen vleesvarkens.

René en Gonny Voet van Voet Champignons in het Noord-Brabantse Volkel wonnen de Publieksprijs. René en Gonny kregen 27% van de stemmen.

U bouwt dagelijks rente op over het geld op uw spaarrekening. Wij maken de rente die u heeft opgebouwd één keer per jaar naar u over. In een jaar (365 dagen) bouwt u iedere dag 1/365e van de spaarrente op. U krijgt rente over het werkelijk aantal dagen dat het geld op uw rekening heeft gestaan.

Regel uw zaken wanneer het ú uitkomt

Zelf online regelen

Zakeman is onderweg

Als ondernemer heeft u het altijd druk. Uw bankzaken regelt u het liefst snel en eenvoudig. Wilt u bijvoorbeeld een sealbag registreren of een adreswijziging doorgeven? Regel zelf online uw zaken. Wanneer het ú uitkomt.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube