Naar de navigatie Naar de inhoud

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een lachende onbezorgde vrouw die goed advies over haar arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft gekregen

Een goed advies is wel zo prettig

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  • Bescherm uw inkomen

  • Bepaal tot wanneer u verzekerd bent

  • Stel zelf uw verzekering samen

100 eurobiljetten

Bescherm uw inkomen

Hoe zit het met uw inkomen bij arbeidsongeschiktheid, bijvoorbeeld door een ongeval? Arbeidsongeschiktheid is voor u als zelfstandige ondernemer een ramp. Het is dan een geruststelling als u een aanvulling op uw inkomen krijgt. Met die zekerheid is het prettiger ondernemen. Want u heeft altijd uw verzekerde inkomen om op terug te vallen.

Bepaal tot wanneer u verzekerd bent

U kiest zelf de looptijd van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zo stemt u de verzekering af op uw persoonlijke financiële situatie. Als uw situatie verandert, kunt u uw looptijd  onder bepaalde voorwaarden verlengen. Na afloop van de eerste contractsperiode kunt u de verzekering maandelijks opzeggen.

Stel zelf uw verzekering samen

Geen ondernemer is hetzelfde, daarom kunt u zelf uw arbeidsongeschiktheidsverzekering samenstellen. Zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf het aantal dagen eigen risico. In deze periode bent u wel arbeidsongeschikt, maar ontvangt u nog geen verzekerd inkomen. Dat scheelt in de hoogte van de premie!  En daarmee koopt u zekerheid die bij u past.

Persoonlijk advies voor ondernemers

Wij helpen u graag om uw inkomen te beschermen als u langere tijd niet kunt werken. In een persoonlijk gesprek brengen we uw huidige financiële situatie en uw gewenste inkomen in geval van arbeidsongeschiktheid in kaart. En maken de mogelijkheden en oplossingen voor u inzichtelijk in een uitgebreid adviesrapport.

Advies over arbeidsongeschiktheid
Loep
Wilt u alle feiten op een rij? Lees de kenmerken

Bent u overtuigd?

bel 0900 - 0024

Hulp nodig? Bel met een van onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.

0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten)

Tip: zoeken in de app

Zoeken kan op verschillende manieren

Zoeken in de app kan op verschillende manieren.

Ga naar uw bij- en afschrijvingen en tik op het vergrootglas. U kunt dan zoeken op naam, bedrag of omschrijving. Of tik op een foto of logo. Zo zet u alle bijbehorende betalingen op een rij.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin
  • Volg ons via YouTube