Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Videopodcasts 'Boekhouden voor ondernemers'

Experts in gesprek met een startende ondernemer over boekhouden

Bent u net als startend ondernemer Elian Vermeulen geen fan van uw boekhouding? In de videopodcasts over boekhouden voor ondernemers praten experts met Elian over onderwerpen als btw, aftrekposten en het nut van een zakelijke rekening. Luistert u mee?

Aflevering 1. Dáárom is een goede administratie belangrijk

Startend ondernemer Elian Vermeulen ziet boekhouden vooral als een belemmering voor haar creatieve proces. Maar is dat wel terecht? Volgens expert Meindert de Boer laat je zonder realtime administratie als ondernemer juist iets liggen. En dat is zonde.

Aflevering 2: Btw en boekhoudprogramma's

Elian houdt de btw-belasting bij in een Excelbestand. Maar was helaas wel te laat met haar btw-aangifte. Wanneer en hoe vaak moet je als ondernemer eigenlijk btw betalen? "Ook als je € 0 omzet draait, moet je btw-aangifte doen."

Aflevering 3: Zakelijke rekening en fiscale aftrekposten

Elian kreeg de tip om een zakelijke rekening te openen. Dan is het duidelijk welke kosten privé zijn en welke zakelijk. Maar hoe gaat Elian om met zakelijke uitgaven die zij van haar privérekening heeft betaald? En van welke aftrekposten kan zij gebruikmaken?

Man werkt aan zijn boekhouding aan de keukentafel

Boekhouden met ABN AMRO: altijd grip op uw financiën

Snel en eenvoudig uw administratie bijhouden? Wij maken het mogelijk. Kies voor ons alles-in-één boekhoudpakket of koppel uw eigen pakket direct met Internet Bankieren Zakelijk. Zo is uw financieel overzicht altijd up-to-date.