Standaardbankverklaring aanvragen

  • Binnen 10 dagen geregeld
  • Eenvoudig zelf aanvragen
  • Voor € 80,- per aanvraag
Direct aanvragen
Stabaver

Vraag het eenvoudig zelf aan

Laat u de jaarrekening opmaken door uw accountant? Dan gebruikt hij hierbij een standaardbankverklaring. Deze verklaring geeft een overzicht van uw rekeningen en kredietfaciliteiten bij ABN AMRO en wie bevoegd is om namens het bedrijf te handelen. U vraagt de standaardbankverklaring direct online aan.

Peildatum tot maximaal 15 maanden

U kunt de standaardbankverklaring aanvragen met een peildatum tot maximaal 15 maanden in het verleden. Voor een peildatum daarvoor zijn geen gegevens beschikbaar.

Rechtsgeldige ondertekening

Zorg ervoor dat uw aanvraag voor een standaardbankverklaring ondertekend is door de rekeninghouder(s) of gevolmachtigde(n) van het bedrijf.

Wat kunt u van ons verwachten?

Als wij de originele aanvraag hebben ontvangen, sturen wij u hiervan een ontvangstbevestiging. Binnen 10 werkdagen wordt de standaardbankverklaring verzonden. 

Aanvragen in de piekperiode - eerste kwartaal van het jaar - hebben een andere doorlooptijd. Aanvragen ingediend vóór 18 januari worden uiterlijk eind januari verzonden aan u en uw accountant. U ontvangt een kopie van de standaardbankverklaring.

Tarieven Standaardbankverklaring

U betaalt voor een aanvraag per bedrijf € 80,- exclusief 21% BTW. Bij meerdere bedrijven binnen een holding kunnen wij uw aanvraag als 1 totaal behandelen. Dat bespaart u kosten. De tarieven worden dan opgeteld tot een maximum van € 600,- exclusief 21% BTW. De tarifering vindt achteraf plaats via de maandnota’s.

Direct online regelen

  • Binnen 10 dagen geregeld
  • Eenvoudig zelf aanvragen
  • Voor € 80,- per aanvraag
Direct aanvragen

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.