Bankverklaringen

Soms heeft u van ons een verklaring nodig. Voor uw administratie, accountant of een zakelijk contract. U kunt bij ons diverse verklaringen opvragen.

Standaard bankverklaring

Een standaardbank verklaring is een document van de bank met een overzicht van uw bankzaken bij ons. 

De bankverklaring geeft uw accountant of boekhouder een volledig overzicht van de financiële gegevens die nodig zijn voor het opmaken van de jaarrekening.

Gegoedheidsverklaring

Met een gegoedheidsverklaring geeft u een zakelijk contact de bevestiging van uw relatie met ABN AMRO. Wij verklaren hierin ook dat u naar tevredenheid bij ons bankiert. Deze verklaring is geen garantie maar heeft wel kenmerken hiervan. 

Neem contact met ons op.

Bereidheidsverklaring onvoorwaardelijk

Met deze verklaring biedt u de ontvanger de zekerheid dat offerteverplichtingen, aanbieding of inschrijving wordt nagekomen. Deze bankgarantie wordt verstuurd zodra de order is gegund. Verplichting tot afgifte van garantie is onvoorwaardelijk en onherroepelijk.

Bereidheidsverklaring voorwaardelijk

Deze bereidheidsverklaring is geen garantie maar geeft recht op afgifte van een garantie. Voordat deze garantie afgegeven wordt, moet aan verschillende voorwaarden zijn voldaan. Neem contact op met uw adviseur of relatiemanager voor meer informatie.