Standaardbankverklaring aanvragen

  • Eenvoudig zelf aanvragen
  • Voor € 80,- per aanvraag
  • Binnen 4 weken geregeld
Direct aanvragen
Stabaver

Vraag het eenvoudig zelf aan

Laat u de jaarrekening opmaken door uw accountant? Dan gebruikt hij hierbij een standaardbankverklaring. Deze verklaring geeft een overzicht van uw rekeningen en kredietfaciliteiten bij ABN AMRO en wie bevoegd is om namens het bedrijf te handelen. Als statutair bevoegde vraagt u een standaardbankverklaring direct online aan. Dit kan tot maximaal 7 bedrijven per keer. Als u voor meerdere bedrijven een verklaring nodig heeft, start dan een nieuwe aanvraag. 

Peildatum tot maximaal 15 maanden

U kunt de standaardbankverklaring aanvragen met een peildatum tot maximaal 15 maanden in het verleden. Voor een peildatum daarvoor zijn geen gegevens beschikbaar.

Rechtsgeldige ondertekening

Zorg ervoor dat uw aanvraag voor een standaardbankverklaring ondertekend is door de rekeninghouder(s) of gevolmachtigde(n) van het bedrijf.

Wat kunt u van ons verwachten?

Als wij de originele aanvraag hebben ontvangen, versturen wij de standaardbankverklaring.

Vertraging in de verwerking

Door het coronavirus hebben veel van onze klanten financiële vragen en is ook het aantal aanvragen en wijzigingen meer dan gebruikelijk. Daardoor duurt de verwerking langer dan u van ons gewend bent. Uiteraard zetten we alles op alles om ook uw financiën zo snel mogelijk voor u te regelen.

Tarieven Standaardbankverklaring

U betaalt voor een aanvraag per bedrijf € 80,- exclusief 21% BTW. Bij meerdere bedrijven binnen een holding kunnen wij uw aanvraag als 1 totaal behandelen. Dat bespaart u kosten. De tarieven worden dan opgeteld tot een maximum van € 600,- exclusief 21% BTW. De tarifering vindt achteraf plaats via de maandnota’s.

Direct online regelen

  • Eenvoudig zelf aanvragen
  • Voor € 80,- per aanvraag
  • Binnen 4 weken geregeld
Direct aanvragen

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.