Zo werkt Beeldbankieren

Een persoonlijk gesprek via video

U start een gesprek via Beeldbankieren gewoon vanaf kantoor of vanuit huis. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk de video. Of maak direct een afspraak. Bijvoorbeeld om de mogelijkheden te bespreken voor verduurzamen of te praten over de toekomst van uw bedrijf.

Beeldbankieren: krijg een voorproefje

Benieuwd hoe een gesprek via Beeldbankieren verloopt? Bekijk in deze video hoe Brenda en Roger een zakelijk adviesgesprek voeren vanuit huis. De adviseur geeft Brenda direct een goede indruk van de financiële mogelijkheden van haar bedrijf.

Uw gesprek starten

In de video laten we u stap voor stap zien hoe u het gesprek met uw adviseur start.

Meer informatie

Voor een persoonlijk gesprek over uw geldzaken hoeft u de deur niet meer uit. Met Beeldbankieren heeft u een online videogesprek met een adviseur, wanneer het u uitkomt. U start het gesprek via uw computer, tablet of smartphone.

U kunt een gesprek voor Beeldbankieren aanvragen als u vragen heeft over het verduurzamen van uw bedrijf. Of als u met een adviseur wilt praten over de toekomst van uw bedrijf.

U hoeft hiervoor geen klant bij ABN AMRO te zijn.

Een eerste oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend.

Via het online formulier kiest u het onderwerp en een datum en tijdstip voor een gesprek via Beeldbankieren.

Maak een afspraak

U heeft internet nodig en een computer, tablet of smartphone. Check voordat u start met Beeldbankieren of uw camera en microfoon werken.

Bereid u voor door de juiste documenten te verzamelen voor het gesprek. 

Een uur voor uw afspraak ontvangt u van ons een e-mail. Hierin staat uitgelegd hoe u uw afspraak start.

Bekijk alvast de instructies: