Ontdek Beeldbankieren

Vooruitkijken in een persoonlijk gesprek via video

Sparren over de toekomst van uw bedrijf in een persoonlijk gesprek via video, met een adviseur.

Kredietaanvraag

Heeft u financiering nodig omdat u wilt groeien, uitbreiden of innoveren? Een deskundig adviseur helpt u graag verder met een zakelijk krediet dat bij uw plannen past.

Bedrijfscontinuïteit

Als ondernemer kijkt u vooruit. Denkt u aan investeren in een nieuw verdienmodel? Wat uw doel ook is, we helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

Bedrijfspand verduurzamen

Zonnepanelen, dakisolatie, of een warmtepomp. Bespreek de mogelijkheden voor de financiering van verduurzamingsmaatregelen.

icoon
dummy

Vermogensplanning voor ondernemers

U heeft bepaalde toekomstplannen. Misschien overweegt u een bedrijfsoverdracht? Dan is het van belang dat u nadenkt over wat er daarna gaat gebeuren. Wat uw wensen ook zijn, met vermogensplanning krijgt u helderheid in wat u kunt met uw vermogen.

Privé Beeldbankieren

Advies voor uw persoonlijke bankzaken

Wilt u uw financiële mogelijkheden met ons bespreken? Of bent u benieuwd welke hypotheek het best bij u past? Via Beeldbankieren beantwoorden we al uw vragen. Een persoonlijk gesprek via uw computer, tablet of smartphone.

icoon

Extra steuntje in de rug voor ondernemers

Het zijn uitdagende tijden voor u als ondernemer. Daarbij helpen we u graag en niet alleen financieel. Op de speciale website Doorpakken vindt u handige informatie en tools.

Gevolgen van de coronamaatregelen

We krijgen veel vragen over de regelingen die wij en de overheid nemen om ondernemers te steunen. Hier vindt u al onze informatie over ondernemen in de 1,5m-economie bij elkaar.

Vragen over kredieten met overheidsgarantie

Heeft u een BMKB-C of een KKC krediet? Neem voor uw vragen contact op met uw adviseur.