ABN AMRO

Hulp voor ondernemers met betalingsproblemen

Oplossingen in onzekere tijden

Ondernemers en consumenten ervaren zwaar weer. Ze worden bijvoorbeeld getroffen door hogere energierekeningen. Bekijk de mogelijke oplossingen die wij u kunnen aanbieden. En ga vooral met ons in gesprek.

Instructies desktop en laptop

Ga in gesprek

Veel ondernemers hebben te maken met de uitdagingen van deze onzekere tijden - zakelijk en in hun privésituatie. Bijvoorbeeld de stijgende energieprijzen. Dreigt u of uw onderneming in zwaar weer te komen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek om een oplossing te vinden.

Oplossingen in onzekere tijden

Grip op uw geld

Op Geldfit kan elke ondernemer gratis terecht voor hulp. Doe de online test. Krijg een overzicht waar u terecht kunt voor hulp.

Budgetcoach

Houd grip op uw financiële situatie. Lees onze tips of zoek contact met een budgetcoach.

Hulp bij betalingsproblemen

Heeft u, als ondernemer of privé, soms moeite om uw rekeningen te betalen? Of heeft u zelfs al betalingsachterstanden? Blijf er niet mee rondlopen.

NL Schuldhulproute

Nederlandse Schuldhulproute

Samen voorkomen dat betalingsproblemen schuldzorgen worden. Met elkaar zetten we ons in voor een financieel gezond Nederland.

Ondernemen in onzekere tijden

Ondernemen in onzekere tijden

Voor ondernemers en consumenten zijn het onzekere tijden. Welke kant gaat de economie op? Zaken als de inflatie, de stikstofcrisis, de energieprijs en het personeelstekort houden veel mensen bezig. Hier vindt u informatie over de economie, en producten en diensten om uw bedrijf te helpen.

De nieuwsbrief van ruim 45.000 ondernemers

Kies zelf welke sectoren en cybersecurity thema's u wilt volgen.