Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Hulp voor ondernemers met zorgen over geld

Oplossingen in onzekere tijden

Ondernemers en consumenten ervaren zwaar weer. Ze worden bijvoorbeeld getroffen door hogere energierekeningen. Bekijk de mogelijke oplossingen die wij u kunnen aanbieden. En ga vooral met ons in gesprek.

Hulp bij geldzorgen

Zakelijk zorgen over geld?

Soms heeft ook de beste ondernemer een steuntje in de rug nodig. Onze adviseurs staan voor u klaar. 

Privé zorgen over geld?

Bent u ondernemer en komt u privé niet helemaal rond? Neem dan contact op met onze Financieel Gezond Coaches voor een gesprek.

Oplossingen in onzekere tijden

Grip op uw geld

Op Geldfit kan elke ondernemer gratis terecht voor hulp. Doe de online test. Krijg een overzicht waar u terecht kunt voor hulp.

Hulp bij geldzorgen

Houd grip op uw financiële situatie. Lees onze tips of zoek contact met een Financieel Gezond Coach voor hulp bij geldzorgen. 

Hulp bij betalingsproblemen

Heeft u, als ondernemer of privé, soms moeite om uw rekeningen te betalen? Of heeft u zelfs al betalingsachterstanden? Blijf er niet mee rondlopen.

NL Schuldhulproute

Nederlandse Schuldhulproute

Samen voorkomen dat betalingsproblemen schuldzorgen worden. Met elkaar zetten we ons in voor een financieel gezond Nederland.

Hulpmiddelen bij betalingsproblemen

Voor uw onderneming

Voor uw privéleven

Ondernemen in onzekere tijden

Ondernemen in onzekere tijden

Voor ondernemers en consumenten zijn het onzekere tijden. Welke kant gaat de economie op? Zaken als de inflatie, de stikstofcrisis, de energieprijs en het personeelstekort houden veel mensen bezig. Hier vindt u informatie over de economie, en producten en diensten om uw bedrijf te helpen.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends