Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

De Zaak Vooruit

De Zaak Vooruit

Ondernemen na corona

In 'De Zaak Vooruit' gaan we het gesprek aan met ondernemers, deskundigen en sector experts over de huidige coronasituatie en het tijdperk erna. Met urgente thema's, inspirerende verhalen en de nieuwste prognoses biedt dit boek ondernemers alle handvatten om met vertrouwen hun nieuwe koers te bepalen.

De Zaak Vooruit

Is uw businessplan futureproof?

Laat u inspireren door de verhalen van andere ondernemers. Lees ons e-book 'De Zaak Vooruit' en toets of uw businessmodel toekomstbestendig is.

Ondernemen in de 1,5m-economie

We krijgen veel vragen over hoe we onze klanten kunnen helpen. Bijvoorbeeld over liquiditeitsproblemen of welke regelingen er zijn voor financiële hulp aan ondernemers.

Download ons Duurzaamheidsmagazine

Als bank nemen we onze verantwoordelijkheid en versnellen we de duurzame transitie samen met onze klanten, want voor ambitieuze ondernemers is er namelijk alle ruimte om uit te breiden. De nieuwste inspiratie voor duurzaam ondernemen vindt u in ons magazine.

Doorpakken, juist nu: een extra steuntje in de rug

Het zijn uitdagende tijden voor u als ondernemer. Daarbij helpen we u graag en niet alleen financieel. Op de speciale website Doorpakken vindt u handige informatie en tools.

Insights

Met Insights klaar voor de toekomst

Blijf op de hoogte en maak uw bedrijf klaar voor de toekomst. Ervaringen van andere ondernemers, rapporten, analyses en nieuwsartikelen van onze sector bankers en meer, vindt u op ons kennisplatform Insights

icoon