Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Anja van Balen

Anja van Balen

Sector Banker Zorg

Anja van Balen is sector banker Zorg. Zij houdt zich bezig met medisch specialistische zorg: cure, langdurige zorg en care, toeleveranciers, de farm sector en life sciences. Anja onderzoekt trends in de markt en vertaalt klantwensen naar bankdiensten. Haar specialiteit is de financiële ontwikkeling van de sector. 

De laatste jaren ziet zij dat de financieringsbehoefte verschuift van vastgoed naar technologie, waarbij het vastgoed de basis blijft. Binnen de subsector life sciences staat de financiering van startups voorop. Naast het financieren van zorg staat ook verduurzaming van de sector hoog op haar agenda. Het terugdringen van de afvalberg en het verminderen van de energieverbruik zijn onderwerpen die altijd terugkomen in haar gesprekken.

Anja van Balen
Healthcare

De zorgsector

De zorg verandert, verduurzaamt en verbetert continu. Om de zorg betaalbaar te houden is het belangrijk dat iedereen tot op hoge leeftijd thuis kan blijven wonen en zelf regie kan houden. Dat vereist samenwerking en gebruik van digitale hulpmiddelen. 

Meld je aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends