Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Embedded Services - Zakelijke financiering

Zakelijke financiering

Help uw klanten groeien met eenvoudig toegang tot financiering

Laten we samen kijken hoe we uw klanten snel kunnen laten schakelen, groeien en investeren met online zakelijke financiering tot € 1.000.000

Bedrijfsfinanciering aanbieden binnen uw online omgeving

Verhoog de betrokkenheid van uw klanten en help hen op het juiste moment verder met de embedded financieringsoplossingen van ABN AMRO, aangeboden via het online financieringsplatform New10. Verrijk uw online omgeving met een volledige integratie in uw klantreis. Simpel, helder en snel financiering aanvragen. Als u alles online kunt regelen, waarom zakelijke financiering niet?

Geef uw klanten zelf de regie en laat hen digitaal een bedrijfsfinanciering aanvragen​

Werkkapitaal & Investeren

  • Looptijd 3 tot 60 maanden
  • Aantrekkelijke rente

Bedrijfspand financieren

  • Financier op basis van taxatiewaarde
  • Kosteloos vroegtijdig aflossen tot een jaarlijks maximum

Debiteuren financieren

  • Financier openstaande facturen
  • Meebewegend limiet op basis van facturen​
ABN AMRO

Hoe werkt het?

Bied uw klant eenvoudig en snel toegang tot financiering. Met slechts enkele gegevens heeft uw klant binnen 15 minuten duidelijkheid over de mogelijkheden.

  • KVK-nummer
  • Jaarrekening(en)
  • Transactiedata laatste 15 maanden
Zakelijke financiering - New10

New10 een initiatief van ABN AMRO

New10, 100% dochteronderneming van ABN AMRO, combineert het innovatieve karakter van een fintech met de kennis en zekerheden van een bank. Gedreven door technologie maken we financieringsaanvragen eenvoudig en snel. Daarmee helpen we bedrijven met de snelheid die ze nodig hebben om te ondernemen.

De voordelen van embedded financiering

Breid uw dienstverlening uit

Integreer financieringsoplossingen in uw online omgeving en verrijk uw dienstverlening. Bied uw klanten een compleet aanbod aan diensten binnen één online omgeving en verhoog de betrokkenheid.

Verbeterde klantervaring

Houd klantloyaliteit vast door op het juiste moment uw klanten verder te helpen met financieringsoplossingen via het New10 platform.

Moderne technologie

Uw online omgeving, met de kracht van New10 en ABN AMRO. Verbind snel en eenvoudig verschillende oplossingen en softwaretoepassingen met uw online omgeving.
Tekstballonnen