Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Food and Retail

Food & Retail

Wilt u kunnen rekenen op een partij die op geïntegreerde wijze een breed aanbod van hoogwaardige bankdiensten biedt? Een bank die diepgaande kennis van de sector heeft en vooruitdenkt? Dan gaan wij graag met u om tafel.

 

Ons dienstenaanbod

Onze klantgerichte aanpak richt zich op de specifieke behoefte van bedrijven in deze sector. Door ons omvangrijke aanbod van financiële oplossingen en advies zijn wij in staat u op elk mogelijk vlak te ondersteunen. Zo bieden wij verschillende soorten (duurzame) leningen, cash management services en trade finance oplossingen. Daarnaast verleent ABN AMRO advies bij fusies & overnames, beursgangen en kapitaalstructuren.

  • Food: Bedrijven actief in de industriële verwerking van voedingsmiddelen alsmede het verhandelen van voedingsproducten.
  • Retail: Bedrijven die goederen leveren voor persoonlijk gebruik aan de consument.

Ons team

De relatiebankiers van het Food & Retail team beschikken over uitgebreide sectorkennis en zijn verantwoordelijk voor alle elementen van uw relatie met ABN AMRO. Door onze aanwezigheid in de belangrijkste tijdzones op alle sleutellocaties zijn wij in staat u te helpen bij het oplossen van problemen en bij het identificeren van vruchtbare mogelijkheden.

Contact met Ernst-Jan Beltman, Head of Digital & Consumer

icoon

Email

Heeft u een vraag?

Stuur een bericht naar Ernst-Jan Beltman

Contact met Ernst-Jan Beltman, Head of Digital & Consumer

icoon

Email

Heeft u een vraag?

Stuur een bericht naar Ernst-Jan Beltman