Naar de navigatie Naar de inhoud

Uw klant begeleiden voor accountants

Een goed onderbouwde kredietaanvraag

In veel gevallen begeleidt u als accountant ondernemers bij het opstellen van een financieringsaanvraag. Wij ondersteunen u daar graag bij.

Hoe ziet een goed financieringsvoorstel eruit?

U wilt uw klant begeleiden bij het samenstellen van een financieringsaanvraag. Een goed onderbouwde aanvraag wordt namelijk vaker geaccepteerd. Onderstaande documenten kunnen u helpen bij het samenstellen van een kredietaanvraag.

Opbouw rentetarief en Basel III

Bekijk waaruit het rentetarief voor een krediet bestaat. Of lees welke invloed de strengere kapitaaleisen van Basel III hebben op de kredietverlening aan uw klant.

Altijd een kredietspecialist bij u in de buurt

Financiering is maatwerk. Daarom bespreekt de kredietspecialist bij u in de buurt graag de specifieke situatie met u en de ondernemer. Zo komen we samen tot de beste oplossing. Neem ook contact op als u een aanvraag wilt indienen.

Wat is op uw klant van toepassing?

  • Voor een bedrijf met een omzet tot € 2,5 miljoen
    Bel met 088 - 226 26 26 (gebruikelijke belkosten).

  • Voor een bedrijf met een omzet groter dan € 2,5 miljoen
    Neem contact op met de relatiemanager van uw klant of bel Client Services. Zij brengen u in contact met de Directeur Bedrijven in uw regio.

Trends en ontwikkelingen in sectoren

Benieuwd naar de ontwikkelingen in uw sector en in die van uw klant? Blijf op de hoogte en lees regelmatig onze publicaties, rapporten en sectorvisies. Geregeld plaatsen wij nieuwe publicaties en diverse onderzoeksrapporten op de sectorpagina's.

Wat gebeurt er in de sector van uw klant?

Benieuwd naar de resultaten van uw klant ten opzichte van de concurrentie? Speelt uw klant voldoende in op de kansen en bedreigingen in zijn sector?

Uw eigen sector

De zakelijke dienstverlening is een zeer dynamische sector, waarin jaarlijks veel nieuwe bedrijven worden opgestart. Bekijk onze visie op deze sector. Of lees het specifieke brancherapport voor accountants.

Financiële gegevens digitaal aanleveren

Voor uw klanten kunt u via Standaard Bedrijfsrapportages (SBR) hun financiële gegevens eenvoudig vanuit één administratie aan verschillende partijen doorsturen.

Welke gegevens kunt u digitaal aanleveren?

Wilt u financiële gegevens van uw klanten digitaal aanleveren? Denk hierbij aan jaarrapportages, statistieken voor het CBS, fiscale aangifte en deponering bij de KvK. Dat kan eenvoudig via Standaard Bedrijfsrapportages (SBR). Heeft uw klant een financiering nodig? Ook dan kunt u via SBR gegevens digitaal uitwisselen.

Bijeenkomsten voor accountants

Speciaal voor accountants organiseren wij regelmatig bijeenkomsten waar u uw vakkennis kunt bijspijkeren en ervaringen kunt delen met vakgenoten.

Rapport Kengetallen Accountancy

Elk jaar publiceren we samen met onze partners Novak en Full Finance Consultants het rapport 'Kengetallen Accountancy'.

Rapport Benchmark Accountancy

Ook dit jaar presenteren we samen met onze partners Novak en Full Finance Consultants het rapport 'Benchmark Accountancy'.

Stel uw vraag via WhatsApp

Binnen 15 minuten antwoord

Zakelijk contact via Whatsapp

We beantwoorden uw vragen graag zo snel mogelijk. Daarom zijn we ook via WhatsApp bereikbaar. Doordeweeks van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot half 6. U krijgt binnen 15 minuten antwoord.