kayaking

Het juiste evenwicht

Online uitzending Beleggingsstrategie

Heeft u de uitzending van de Beleggingsstrategie Het juiste evenwicht op 16 juni 2022 gemist? Of wilt u die nog een keer kijken? We hebben de uitzending voor u opgenomen.

Bekijk de video

Het juiste evenwicht

De wereldeconomie worstelt met uitdagingen, zoals hoge inflatie en krapper monetair beleid. De de geopolitieke situatie geeft eveneens reden tot zorg. Maar er zijn ook positieve factoren aan het werk. Voor beleggers is het daarom belangrijk het juiste evenwicht te vinden tussen risico’s en kansen.

Uw beleggingen in de tweede helft van 2022, wat kunt u verwachten?

In de afgelopen maanden is de economische tegenwind in kracht toegenomen. Voor beleggers is het van belang om goed te spreiden, zowel over de verschillende beleggingscategorieën als daarbinnen. Waarom het huidige marktklimaat vraagt om een evenwichtige portefeuillepositionering, dat vertelt Hoofd Beleggingsstrategie Ralph Wessels u in deze video.
Icoon laptop

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Heeft u interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
ABN AMRO

Chat

Chat met chatbot Anna. Komt ze er niet uit? Dan neemt een medewerker het gesprek over. Zo werkt het.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
ABN AMRO

Chat

Chat direct met chatbot Anna voor vragen over uw dagelijkse bankzaken. Komt ze er niet uit? Dan neemt een medewerker het gesprek over. Zo werkt het.

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. Beleg daarom met geld dat u overheeft naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Wij adviseren u alleen te beleggen in beleggingsproducten die aansluiten bij uw kennis en ervaring. We hebben de meest voorkomende risico's van beleggen voor u op een rij gezet.

Bekijk risicoprofielen.