Beleggingsstrategie

Weer open

27 oktober 2021 - De vooruitzichten blijven positief voor risicovolle beleggingen, zoals aandelen. Ook al ligt het hoogtepunt van het economisch herstel nu achter ons, toch biedt deze groeifase nog voldoende rugwind waar beleggers van kunnen profiteren. Wel is het zaak om beducht te zijn voor valkuilen.

Beleggen in de tweede helft van 2021: weer open

Het jaar is goed begonnen voor beleggers. De economie gaat verder open. We verwachten dat de groei van de wereldeconomie in de tweede helft van het jaar gaat versnellen. Tegen deze positieve achtergrond blijven wij de voorkeur geven aan aandelen boven obligaties. In deze video geeft Hoofd Beleggingsstrategie Ralph Wessels een concrete en beknopte toelichting bij onze beleggingsstrategie voor de tweede helft van 2021.

Weer open

Bekijk de video van de live uitzending Beleggingsstrategie: 'Weer open'

Heeft u de online uitzending van de update van de Beleggingsstrategie: Weer open met presentator Roelof Hemmen op 10 juni gemist, of wilt u die nog een keer bekijken? Wij hebben de uitzending voor u opgenomen. Zo kunt u zich goed voorbereiden op het vervolg van dit beleggingsjaar.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring. Wilt u meer weten? Lees hier meer over Private Banking van ABN AMRO MeesPierson. 

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. Beleg daarom met geld dat u overheeft naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Wij adviseren u alleen te beleggen in beleggingsproducten die aansluiten bij uw kennis en ervaring. We hebben de meest voorkomende risico's van beleggen voor u op een rij gezet.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Heeft u interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.

Neem contact met ons op

Kalender

Maak een afspraak

Interesse in bankieren bij ABN AMRO MeesPierson? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Callcenter

Private Assistance

Onze collega's van Private Assistance zijn op werkdagen van 08.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.

+31 (0)20 343 43 43
WhatsApp

WhatsApp

Ongevraagd een WhatsApp van ons gekregen? Reageer dan niet om phishing te voorkomen. Lees meer over het gebruik van WhatsApp.