Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Uw vermogen overdragen aan de volgende generatie

Goed voorbereid zijn op de toekomst

Nadenken over de toekomst gaat verder dan alleen uw eigen toekomst. U denkt ook na over de toekomst van uw (klein)kinderen. Hoe u uw vermogen overdraagt, is afhankelijk van uw situatie en uw wensen.

Zit u met vragen over uw nalatenschap? Of wilt u bij leven al beginnen met het overdragen van (een deel van) uw vermogen? Misschien ontvangt u zelf binnenkort een erfenis? We helpen u verder met duidelijke antwoorden, wat uw situatie ook is.

Familievermogen en de volgende generatie

Het familievermogen binnen de familie houden, om nieuwe generaties verder te laten werken met dat vermogen; voor veel mensen is dat een grote wens. Maar hoe ga je dat gesprek aan en wanneer? Kijk en luister naar het verhaal van Bernhard en Lucille

We hebben een aantal voorbeelden van klanten en scenario’s uitgeschreven en gebundeld in een boek.

ABN AMRO

Verhaal uit de praktijk

Pia, een klant van ons, verwacht een grote erfenis van een tante zonder kinderen. Het vermogen van Pia en haar partner zal hierdoor hierdoor aanzienlijk stijgen. Plotseling leven er vragen als: hoe kan ik mijn vermogen in stand houden, heb ik mijn eigen estate planning op orde, hoeveel kan en mag ik overdragen aan mijn kinderen om daarnaast ook mijn eigen doelen te bereiken?

ABN AMRO

Expert aan het woord

Ragna Poulissen begeleidt families bij het regelen van hun nalatenschap. Met jarenlange ervaring heeft ze al bij honderden families om de tafel gezeten. "Ik zie dat klanten steeds meer op een beschermde manier vermogen willen overdragen aan hun kinderen zodat de kinderen er nog niet aan kunnen komen."

Nalaten aan goede doelen

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat vermogen (volledig) binnen de familie blijft. Misschien wilt u een bedrag schenken aan een goed doel. Bekijk dan de mogelijkheden met Filantropie van ABN AMRO MeesPierson.

Erfgenamen | ABN AMRO MeesPierson

Meer weten?

Er komt veel kijken bij een nalatenschap. In de documentaire Erfgenamen vertellen Sander Lusink (Oger), Alex van Hooff (Burgers Zoo) en David Bijlsma (Gassan Diamonds) over hoe zij en hun families omgaan met vraagstukken rondom vermogensoverdracht. Ontdek ook onze whitepapers over vermogensoverdracht.

In gesprek over uw vermogensoverdracht?

Heeft u een vraag over uw vermogensoverdracht of wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij zien uit naar een kennismaking met u.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.