Naar de navigatie Naar de inhoud

Contact

Heeft u vragen voor ons?

Bent u al klant bij ABN AMRO MeesPierson? En heeft u een vraag voor ons? Hieronder noemen we de verschillende manieren waarop u ons kunt bereiken. We staan voor u klaar.

Bent u op zoek naar een Private Bank? Dan hebben we natuurlijk graag een kennismakingsgesprek met u.  

Wilt u ons
'appen'?

Whatsapp

U kunt contact met ons opnemen via WhatsApp. Sla het telefoonnummer 06 - 135 340 00 op in uw mobiele telefoon en begin met appen. Via WhatsApp kunt u ons dag en nacht bereiken.

Ontvangt u ongevraagd een WhatsApp-bericht van een onbekend nummer? En lijkt het bericht van ABN AMRO te komen? Reageer dan niet. Het kan een poging tot 'phishing' zijn.

Wilt u
ons bellen?

iPhone

Vragen of hulp nodig? Bel het Private Banking Advies en Service Team, via 0800 - 024 07 34 (gratis). Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 20.00 uur.

Wilt u
worden teruggebeld
voor een afspraak?

Chesterfieldstoelen

Kunnen wij contact met u opnemen? Als u het formulier gebruikt, maken we een afspraak met u. Op een locatie en een tijdstip naar uw wens.

Wilt u contact met 
een kantoor?

Kantoor

U kunt altijd terecht op een kantoor bij u in de buurt. Ieder kantoor heeft een private banker die u kan helpen met uw vragen.  En u kunt uw kantoor natuurlijk ook bellen.

Wilt u contact met
een Special Desk?

Desk

Bent u klant van ABN AMRO MeesPierson? En bent u bijvoorbeeld bestuurder van een maatschappelijke organisatie? Of partner bij een groot bedrijf? Dan kunt u voor informatie en ondersteuning terecht bij 1 van onze 'special desks'.

Private Banking niet bereikbaar?

Belt u buiten de uren dat de desks van Private Banking bereikbaar zijn? U kunt ABN AMRO 24 uur per dag bellen op 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten).

Vragen of hulp nodig? Bel het Private Banking Advies en Service Team.

0800 - 024 07 34 (gratis)

Gezocht: investeerders die vertrouwen geven

Informal Investment Services

Ingrid Cayet van Madaga

Voor Ingrid Cayet van Madaga zijn de ervaring én het vertrouwen van haar investeerder belangrijk. 'Zij zet mij steeds in mijn kracht, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen.'

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin