Altijd op de hoogte

Update Beleggingsstrategie

1 juli 2020 - Financiële markten worstelen nog altijd met grote onzekerheid. Dit is niet zo vreemd na de schokken van dit jaar, waaronder een pandemie, lockdowns in de hele wereld en de daaruit voortvloeiende economische recessie. Inmiddels worden de lockdowns opgeheven. De weg terug naar een normale situatie zal waarschijnlijk ongelijkmatig verlopen.

Waarom belegd blijven het beste rendement oplevert

25 juni 2020 - Aandelen kopen of juist uitstappen? Wat kun je nu het beste doen? Judith’s advies: stap niet telkens in en uit en blijf belegd. Niet belegd zijn betekent weliswaar de slechtste dagen missen, maar ook de beste. En juist die beste dagen hebben het grootste effect op je rendement. Judith legt het u uit – mét heldere cijfers – in deze video.

Beleggen vanaf de tweede helft van 2020: hoe nu verder?

Als gevolg van het coronavirus zit de economie momenteel in een diepe recessie. Wat betekent dat voor de beleggingsvooruitzichten op de korte en middellange termijn? Hoofd Beleggingsstrategie Ralph Wessels neemt u mee. Op dit moment zijn we nog terughoudend in onze portefeuille, maar kijken we met een 12 tot 18-maands blik, dan zijn wij positief en denken we dat aandelen dé beleggingscategorie zijn.

Bericht van Kees van Dijkhuizen

Onze dienstverlening ten tijde van het Coronavirus

De impact van de uitbraak van het Coronavirus op Nederland en op de wereld is enorm. We willen u graag op de hoogte stellen van onze dienstverlening ten tijde van de uitbraak van het Coronavirus.