Altijd op de hoogte

Beleggingstrategie

Update Beleggingsstrategie: Portefeuillerisico licht verlagen

Ontwikkelingen in het handelsconflict tussen de VS en China laten zich maar moeilijk voorspellen. En deze handelsspanningen doen zich voor terwijl de maakindustrie in sommige delen van de wereld al in een recessie beland is. Gezien deze situatie hebben onze economen recent hun groeiprognoses verlaagd. En vanuit beleggingsperspectief kiezen wij er nu voor om het portefeuillerisico nog iets terug te schroeven.

Is de mens écht verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde?

3 september 2019 - Het aantal klimaatsceptici groeit. Eén derde van de Nederlandse bevolking ontkent inmiddels de rol van de mens binnen klimaatverandering. Maar hoe zit dat nu écht? In hoeverre is de mens hoofdverantwoordelijk voor de opwarming van de aarde? En: in hoeverre kunnen we met duurzame investeringen daadwerkelijk invloed uitoefenen op een omkering? In deze video deelt Judith haar visie en neemt ze u mee in de cijfers.

De rentes zijn verlaagd: wat zijn de gevolgen?

De economie vertraagt. Voor het eerst sinds de crisis hebben de centrale banken de rentes verlaagd. Hun beweegredenen? Het behalen van de inflatiedoelstelling en het stimuleren van de economie. Welke gevolgen dit met zich meebrengt en hoe je als belegger toch nog rendement kunt maken bespreekt Bouwe met Mary Pieterse-Bloem, vermogensexpert bij ABN AMRO en Hoogleraar Financiële Markten.

Wat is het marktbeeld vandaag?

Wat doen de markten vandaag? Welke ontwikkelingen zien we? De dagelijkse Market Update brengt uw kennis up to date!

De juiste keuzes voor uw vermogen in een complexe wereld

Uw wereld minder complex maken, dat is het doel van International Private Banking. Want die wereld is al ingewikkeld genoeg als u als CEO, expat, ondernemer of gepensioneerde in het buitenland woont of werkt.