Waarom Trump’s campagne een beleggingskans oplevert

Trump’s campagne voor de presidentsverkiezingen van 2020 is van start gegaan. Een belangrijk thema hierbij: het verbeteren van de Amerikaanse infrastructuur. Met name de infrastructuur rondom water. Volgens Piet Schimmel, vermogensexpert bij ABN AMRO, levert dit politieke doel een interessante beleggingskans op. Hoe dat zit? U ziet het in deze video.

Beleggingstrategie

Update Beleggingsstrategie: Defensievere houding

De voortgaande koersrally op de aandelenmarkten is voor beleggers een mooie meevaller. Het vierde kwartaal van 2018 was heel moeizaam. Maar door de stijgende markten zijn de portefeuilles van de meeste beleggers meer dan hersteld van de scherpe dalingen van eind vorig jaar.

Waarom minder of geen vlees interessant voor uw portefeuille is

Om nog meer milieuvervuiling én prijsstijging tegen te gaan, moeten er duurzame en betaalbare alternatieven komen voor vlees. Bedrijven die zich hiervoor inzetten zijn een interessante beleggingskans. U kunt met uw belegging namelijk niet alleen een duurzaam verschil maken, maar kunt ook meeprofiteren van een groeiende markt. Hoe dat zit? En welke cijfers hieraan gekoppeld zijn? Dat vertelt Judith in deze video.

Wat is het marktbeeld vandaag?

Wat doen de markten vandaag? Welke ontwikkelingen zien we? De dagelijkse Market Update brengt uw kennis up to date!