Altijd op de hoogte

Update beleggingsstrategie 29 april 2021 | ABN AMRO MeesPierson

Herstel in de maak

29 april 2021 - ABN AMRO houdt een voorkeur voor aandelen boven obligaties. Een wereldwijd herstel is ingezet, maar blijft vooralsnog gefragmenteerd.

Vier Vrouwen, Vier Citaten

Over beleggen en bezieling - Vier vrouwen in vier citaten

Maak kennis met vier vrouwen die werken bij ABN AMRO. Alle vier zijn zij, direct of indirect, betrokken bij het beleggingsbeleid van de bank. Het resultaat van hun werk ziet u terug in uw beleggingsportefeuille. Wie zijn deze vrouwen? Welke rol vervullen zij bij de bank – en wat drijft hen?

Waar zitten we in de cyclus?

15 april 2021 - Met een AEX die de afgelopen weken een nieuwe recordstand bereikte en een economie die alleen maar beter kan gaan, lijken de vooruitzichten ideaal. Maar: klopt dat ook? En: waar zitten we in de cyclus? Ondanks wat aandachtspunten, is een ideaal scenario – oftewel: een ‘goldilocks’ scenario – de aankomende periode aannemelijk. Daarom blijven wij positief over aandelen. Ralph legt het u uit.

The Exit Years: Het Nieuwe Leven

The Exit Years: kijk nu de documentaire

In de documentaire The Exit Years volgen we vier ondernemers die – recentelijk of iets langer geleden – hun bedrijf hebben verkocht. Hoe gaat het met ze, nu ze een nieuw bestaan hebben opgebouwd? Gaan ze door met ondernemen? Kiezen ze voor een rustiger bestaan? Of gaan ze een totaal andere kant op? Bekijk de aflevering 'Loslaten' van The Exit Years.