Altijd op de hoogte

Start cijferseizoen: is de markt al te ver vooruitgelopen?

17 januari 2020 - Het bedrijfscijferseizoen is van start gegaan. Wat zijn onze vooruitzichten? Wij verwachten dat het Iran-conflict nauwelijks impact gaat hebben op de economie en verder heeft de markt al veel goed nieuws en herstel ingeprijsd. Daarom houden wij vast aan onze neutrale visie op aandelen.

Beleggingsstrategie

Update Beleggingsstrategie: Licht positievere aandelenvisie

20 november 2019 - Een paar weken geleden signaleerde ABN AMRO lichtpuntjes in de macro-economische en marktcijfers. Deze worden nu realiteit in de vorm van een stabilisering, en misschien zelfs een verbetering.

De Brexit: wat is de invloed voor beleggers?

14 november 2019 - De Brexit is uitgesteld tot 31 januari 2020. In de aanloop daar naartoe gaan de Britten op 12 december naar de stembus. Wat is de invloed van deze ontwikkelingen voor beleggers? In hoeverre zijn de Britse en de Nederlandse economie met elkaar verweven? En: wat kunnen we op de beurs verwachten de komende maanden? Bouwe bespreekt het met Sandra Phlippen, Hoofdeconoom Nederland bij ABN AMRO.

Wat is het marktbeeld vandaag?

Wat doen de markten vandaag? Welke ontwikkelingen zien we? De dagelijkse Market Update brengt uw kennis up to date!
Amal Marhreb International Private Banking

De juiste keuzes voor uw vermogen in een complexe wereld

Uw wereld minder complex maken, dat is het doel van International Private Banking. Want die wereld is al ingewikkeld genoeg als u als CEO, expat, ondernemer of gepensioneerde in het buitenland woont of werkt.