Altijd op de hoogte

Waarom worden de rentes verlaagd?

30 oktober 2019 - De centrale banken hebben de rentes al meerdere keren verlaagd. Dat doen ze niet zonder reden. Ze willen de economie, die onder druk staat, stimuleren door het aantrekkelijker te maken om te besteden en te investeren. Dit alles heeft natuurlijk invloed op onze spaarrente. Door een deel van uw spaargeld te beleggen is het risico weliswaar groter, maar de kans op rendement aanzienlijk hoger.

Beleggingstrategie

Update Beleggingsstrategie: Licht positievere aandelenvisie

6 november 2019 - Een paar weken geleden signaleerde ABN AMRO lichtpuntjes in de macro-economische en marktcijfers. Deze worden nu realiteit in de vorm van een stabilisering, en misschien zelfs een verbetering. 

De Brexit: wat is de invloed voor beleggers?

14 november 2019 - De Brexit is uitgesteld tot 31 januari 2020. In de aanloop daar naartoe gaan de Britten op 12 december naar de stembus. Wat is de invloed van deze ontwikkelingen voor beleggers? In hoeverre zijn de Britse en de Nederlandse economie met elkaar verweven? En: wat kunnen we op de beurs verwachten de komende maanden? Bouwe bespreekt het met Sandra Phlippen, Hoofdeconoom Nederland bij ABN AMRO.

Wat is het marktbeeld vandaag?

Wat doen de markten vandaag? Welke ontwikkelingen zien we? De dagelijkse Market Update brengt uw kennis up to date!

De juiste keuzes voor uw vermogen in een complexe wereld

Uw wereld minder complex maken, dat is het doel van International Private Banking. Want die wereld is al ingewikkeld genoeg als u als CEO, expat, ondernemer of gepensioneerde in het buitenland woont of werkt.