Altijd op de hoogte

Update Beleggingsstrategie

1 april 2020 - De markten schieten alle kanten op vanwege de verdere verspreiding van het Coronavirus en de maatregelen van overheden en centrale banken om een economische crisis te voorkomen. Met het oog op de verhoogde onzekerheid handhaaft ABN AMRO de neutrale visie ten aanzien van aandelen. Staatsobligaties zijn nog altijd minder gewild (onderwogen) en we hebben een positieve visie op schuld uit opkomende markten (EMD).

Een hard dalende beurs: is de bodem al in zicht?

12 maart 2020 - Binnen één maand tijd zijn we van recordstanden op de beurs naar een bear markt gegaan. Verliezen liggen boven de 20%. U vraagt zich ongetwijfeld af: wanneer bereiken we de bodem? Ralph denkt dat we hier steeds meer naartoe bewegen. Waarom hij dat denkt? Ralph legt het u uit in deze video.

Extreme onrust op de beurs: wat te doen?

16 maart 2020 - Het is geen enkele belegger ontgaan: sinds de uitbraak van het coronavirus is het onrustig op de beurs. Aandelenkoersen dalen, waardoor het gevoel van financiële onveiligheid groeit. Wat kunt u als belegger nu het beste doen? Judith legt het u uit in deze video.

De Krant van Morgen: Onderwijs

De Krant van Morgen: Onderwijs

Oud-consultant Jaap Versfelt helpt docenten beter te presteren. Henk van Koeveringe, voormalig directeur Roompot, investeert in zijn eigen school. En Jorien Castelein ontwikkelt innovatieve lesmethodes die leren leuker maken. Samen laten ze zien hoe financieel en maatschappelijk rendement hand in hand kunnen gaan.