Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Tarieven Beleggen

Inzicht in uw beleggingskosten

Bij ABN AMRO MeesPierson kunt u op verschillende manieren beleggen, in diverse producten. Wat u daarvoor betaalt is afhankelijk van de diensten die u afneemt en uw transactiegedrag. In onderstaande tabel ziet u de belangrijkste kosten voor beleggen bij ABN AMRO MeesPierson.

 
Beleggingsvorm Tarief p.j.* Min. kosten Tarievenkaart NL Tarievenkaart EN
Vermogensbeheer 0,97% - 1,39% €485,- PDF PDF
Actief Beleggingsadvies 1,23% €5.020,- PDF PDF
Actief Beleggen Plus 1,23% €5.020,- PDF PDF
Comfort ESG Beleggingsadvies 0,95% €3.905,- PDF PDF
Private Equity Advies 0,48% - PDF PDF
Structured Products Advies 0,48% €1.815,- PDF PDF
Begeleid Beleggen 0,25% Geen PDF PDF
Zelf Beleggen Basis 0,20% Geen PDF PDF
Zelf Beleggen Plus 0,20% + €4,- p.m. €48,- PDF PDF
Execution Only Desk 0,20% - PDF PDF

*Inclusief BTW.

In bovenstaande tabel staan niet alle mogelijke kosten voor beleggen. Lees de aanvullende tarievenkaart, zodat u op de hoogte bent van eventuele extra kosten.

 

Overzicht van uw beleggingskosten

De kosten die u maakt met beleggen, staan duidelijk vermeld in uw kostenoverzicht. Het kostenoverzicht is onderdeel van uw vermogensrapportage. Wilt u meer weten over de kosten? We hebben een duidelijke uitleg voor u gemaakt, die u hieronder kunt downloaden. Wist u bijvoorbeeld dat de lopende kosten niet apart in rekening worden gebracht, maar verwerkt worden in de prijs van het beleggingsproduct?

Beleggingsfondsen in vreemde valuta via de Beleggersgiro

Een overzicht van de beleggingsfondsen in vreemde valuta die wij in aanbieden via de Beleggersgiro vindt u in onderstaand document.

Beleggingsfondsen die ABN AMRO MeesPierson niet automatisch kan verwerken

Sommige beleggingsfondsen kunnen wij niet automatisch verwerken. De kosten zijn hierdoor hoger. Daarom betaalt u voor deze beleggingsfondsen 2% transactiekosten per kooporder en 1% transactiekosten per verkooporder.
 

Uw jaarlijkse beleggingskosten

Waaruit bestaan de kosten voor beleggen?

Belegt u bij ABN AMRO MeesPierson? Dan bestaan de kosten uit:

  • De advieskosten, de servicekosten, of de beheerkosten voor uw beleggingsvorm.
  • De transactiekosten voor uw koop- en verkooporders.
  • BTW. Over de servicekosten en transactiekosten betaalt u geen BTW. Over de advieskosten, de beheerkosten en over sommige andere kosten betaalt u 21% BTW.
  • Kosten verbonden aan het product. Zoals de kosten die een beleggingsfonds in rekening brengt voor het beheer van dat fonds. Deze productkosten betaalt u niet apart, maar zitten in de prijs van het beleggingsfonds.

U ziet de kosten voor beleggen in een bedrag en een percentage van uw beleggingsportefeuille. Dit is de waarde van uw beleggingen en de liquiditeiten.

Beleggen zoals u dat wilt

Beleggen bij ABN AMRO MeesPierson kan op veel manieren. Welke manier van beleggen past bij u? Om dat te bepalen, kijkt u natuurlijk naar de kosten. Maar het is nog belangrijker dat u een beleggingsvorm kiest die goed past bij uw persoonlijke voorkeuren.

In gesprek over beleggen?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij zien uit naar een kennismaking met u.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.