Naar de navigatie Naar de inhoud

Private Banking Verzekeren

Door de ouders kunnen de twee kinderen rustig spelen. Alles is verzekerd op maat

Voor een zorgeloze financiële toekomst

Verzekeringen

  • Uw vermogen beschermen

  • Al uw waardevolle bezittingen verzekerd

  • Uw private bank als assurantieadviseur

kluisknop

Uw vermogen beschermen

Wilt u uw vermogen beschermen? Dan vormen schadeverzekeringen een onmisbaar instrument. Vermogen bestaat immers niet alleen uit een beleggingsportefeuille. Ook andere componenten maken er deel van uit.

Al uw waardevolle bezittingen verzekerd

Ook uw fraaie woning, uw vakantiehuis in het buitenland, kunst, antiek en juwelen maken deel uit van uw vermogen. Net als uw autocollectie, uw zeiljacht en andere bijzondere verzamelingen. Al deze waardevolle bezittingen staan bloot aan risico's die u zoveel mogelijk wilt afdekken. Waar uw vermogen ook uit bestaat, we hebben er passende verzekeringen voor.

antieke klok
meetlint

Uw private bank als assurantieadviseur

Als enige private bank heeft ABN AMRO MeesPierson een eigen assurantieafdeling, Private Insurance. De specialisten van deze afdeling bieden oplossingen die volledig aansluiten op uw behoefte. Dit zijn vaak producten van vooraanstaande verzekeraars die zich exclusief richten op vermogende particulieren.

Meer dan verzekeren

De hulp die onze assurantiespecialisten bieden, gaat verder dan verzekeren. Zij informeren u onder meer over taxatie, conservatie en beveiliging van uw kostbaarheden of de aanschaf van een kluis. Door ons uitgebreide netwerk kunnen zij u in contact brengen met de juiste deskundigen. Zoals een onafhankelijke taxateur of een expert die u kan adviseren over het aanleggen van een kunstcollectie of de restauratie van een monumentaal pand.

Uitgebalanceerd pakket

Het resultaat is een passend advies voor de optimale bescherming van uw kostbaarheden. Ofwel een uitgebalanceerd pakket van schadeverzekeringen die elkaar aanvullen, maar niet overlappen. En dat rekening houdt met al uw vermogensbestanddelen, met uw bestedingen - nu en in de toekomst - en met de zorg voor uw gezin en andere naasten.

Neem contact op met een private banker. U heeft direct toegang tot een team van specialisten.

0800 - 024 07 34 (gratis)

Internet Bankieren

Internet Bankieren ziet er anders uit. En u vindt alles via een nieuw menu. Dat is misschien even wennen. Maar daar helpen we u graag bij. Bijvoorbeeld met duidelijke uitleg in instructievideo's.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin