Naar de navigatie Naar de inhoud

Private Banking Verzekeren

Private Insurance: specifieke ervaring en persoonlijk contact

Uw bijzondere bezittingen met hoge waarde kunt u verzekeren via de eigen assurantieafdeling van ABN AMRO MeesPierson: Private Insurance.

  • Een vaste contactpersoon waarmee u een verzekeringspakket, dekking en service afstemt

  • Uitgebreid netwerk van specialisten voor taxatie en risico-preventie 

  • Schade? Wij bieden goede begeleiding en deskundige afhandeling

Wat verzekert u?

Kostbaarheden

Als er brand uitbreekt in de garage waar uw oldtimer staat. Als uw dure horloge kwijtraakt bij de douanecontrole. Als er een waterleiding springt in uw wijnkelder: de deskundigen van Private Insurance kennen de bijzondere waarde van exclusief bezit en de risico´s waaraan dit bezit blootstaat.

Huis in binnen- en buitenland

Bijzondere huizen hebben vaak een bijzondere inboedel. Dat geldt ook voor huizen in het buitenland. Via Private Insurance verzekert u uw huis en inboedel in Nederland én in het buitenland. Zo krijgt u de juiste dekking, service en ondersteuning in het Nederlands. 

Onze dienstverlening

Vaste contactpersoon

Wij verzorgen een inventarisatie en een aanbod op maat. U krijgt een vaste contactpersoon die u snel helpt in geval van nood. Juist op die momenten dat het erop aankomt!

Advies over preventie

Door onze jarenlange ervaring met bijzondere bezittingen, hebben wij een uitgebreid netwerk van experts opgebouwd. Wij helpen u met het verkleinen van risico's door deze in kaart te brengen en preventieve maatregelen te nemen. Dat kan via ons netwerk van specialisten, zoals een onafhankelijke taxateur, een beveiligingsbedrijf of een deskundige op het gebied van kunstconservatie.

Tarieven en contact

Maatwerk voor u

Het verzekeringspakket dat u samen met Private Insurance samenstelt, is een uitgebalanceerd pakket dat aansluit op uw specifieke wensen. Omdat dit een pakket op maat is, hebben we geen standaardtarieven. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en tarieven? Neem contact op met uw private banker. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op.

Direct contact vanuit de app

Sneller bellen via Mobiel Bankieren

Geïdentificeerd bellen via de app

Als u ons belt via de Mobiel Bankieren app, krijgt u direct de juiste persoon aan de lijn. En omdat u al ingelogd bent, weten we meteen wie er belt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Volg ons via

  • Volg ons via Twitter
  • Volg ons via Linkedin