#expertsondernemersvermogen

Dé sparringpartner voor u als ondernemer

Bij ABN AMRO MeesPierson zijn we dé sparringpartner voor u als ondernemer. Zowel wanneer u uw onderneming wilt laten groeien, als wanneer u in de volgende fase bent en nadenkt over het optimaliseren van de structuur van uw vermogen. Maar we zijn er ook wanneer u toe bent aan de overdracht van uw bedrijf en de fase daarna. Zodat u zich gewoon kunt blijven richten op het leven na de overdracht van uw bedrijf. Waar uw accountant het beste uit uw bedrijf haalt, zorgen wij dat u ook privé alles op orde heeft voor later. Bent u oud-ondernemer en wilt u juist ook iets doen met de kennis die u heeft opgebouwd? Ook dan kunnen onze specialisten u van dienst zijn.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Voor iedere fase van ondernemen

groeifase

Groeifase

U bent volop aan het ondernemen en aan het investeren in uw bedrijf. Steeds weer komt u voor nieuwe, uitdagende financiële vraagstukken te staan en zoekt u manieren om uw onderneming op een gezonde manier te laten groeien. Maar hoe zorgt u er voor dat uw privé vermogen ook goed gestructureerd is? Onze specialisten zijn er om u hierbij te helpen. Zo bent u succesvol nu en vermogend later.

volwassenheidsfase

Volwassenheidsfase

Uw onderneming is succesvol. En nu? Wat betekent dit zakelijk en privé? En wat gaat u doen met het vermogen dat u heeft opgebouwd? Zijn er mogelijkheden om de structuur van uw vermogen te optimaliseren? Onze specialisten helpen u uw doelen in kaart te brengen en uw vermogen in balans te houden.

Lees meer over vermogen in uw BV en privé
ABN AMRO

Mijn bedrijf is verkocht. En nu?

Een bedrijfsverkoop is voor de buitenwereld vaak een makkelijk gegeven. Iemand verkoopt zijn bedrijf succesvol en ontvangt daar een bedrag voor. De praktijk is vaak anders. Van de een op andere dag bent u vermogend. Wat gaat u doen met dit geld? Ineens is de agenda leeg. Er is minder structuur en de drukke maandagochtend is zo waar ‘vrij’.
Vermogensplanning

Vermogensplanning

Met Vermogensplanning krijgt u helderheid over wat u kunt met uw vermogen. Uw specialist vermogensplanning presenteert u een zo volledig mogelijke situatieschets. Hierbij kijkt hij naar uw familie, vermogen en onderneming waarbij uzelf centraal staat. Waar ligt het accent bij wat u wilt met uw vermogen: groeien, in stand houden of overdragen? Wat is de strategie voor uw onderneming? Wat vindt u belangrijk voor uw familie?

Ondernemer

Informal Investment Services

Bent u een ondernemer en op zoek naar een betrokken investeerder? Of bent u als investeerder op zoek naar ondernemers met goede ideeën? Informal Investment Services brengt ondernemers in contact met een omvangrijk investeerdersnetwerk.

In gesprek over uw volgende stap?

Heeft u een vraag over de volgende stap of wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij zien uit naar een kennismaking met u.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.