Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Ik ben ondernemer

Of u nu uw onderneming wilt laten groeien, nadenkt over een bedrijfsoverdracht of uw bedrijf recent verkocht heeft. We denken graag in alle fasen van ondernemen met u mee. Waar uw accountant u zakelijk fiscale en financiële adviezen geeft, zorgen wij dat ook privé alles op orde is en kijken we naar later.

ABN AMRO

Vermogen structureren binnen BV en privé

Houd uw structuur eenvoudig en flexibel is een van de tips die Vermogensplanner Erwin van Elst voor u heeft. Het is immers vervelend als op het moment dat het vermogen nodig is, het niet beschikbaar is. Ondernemers zijn zelf verantwoordelijk om vermogen voor later op te bouwen. Zorg er dus voor dat (een deel van) uw vermogen niet (te lang) is vastgelegd.

Exit years ondernemers

Een nieuw bestaan

In de documentaire The Exit Years volgen we vier ondernemers die, recentelijk of iets langer geleden, hun bedrijf hebben verkocht. Hoe gaat het met ze, nu ze een nieuw bestaan hebben opgebouwd? Gaan ze door met ondernemen? Kiezen ze voor een rustiger bestaan? Of gaan ze een totaal andere kant op?

The guide vrouwelijke ondernemers

The guide

Ondernemen gaat om kansen zien, tegenslagen overwinnen en doorgroeien. Al deze facetten moet je zelf meemaken om er iets zinnigs over te kunnen zeggen. In ‘The Guide’ portretteren we vrouwelijke ondernemers. Zij gaan met elkaar in gesprek om tips en ideeën met elkaar uit te wisselen. Zij gaan dus samen op weg naar de top.

Lees meer op FinancialFocus

Alles voor ondernemers

Waar moet u aan denken bij een bedrijfsoverdracht? En wat is de impact van nieuwe wet- en regelgeving op uw onderneming?

Jong & Vermogend

Een mooi idee, een onderneming opbouwen, een vermogen vergaren. Je gaat er helemaal voor en plukt er (binnenkort) de vruchten van. Maar wat ga je doen met je geld?

Man met iPad

Hulp voor en na de verkoop van uw boerderij

Er komt een dag dat u voor het laatst het erf afloopt. Nog steeds als boer, maar zonder bedrijf. Dan moeten de dingen natuurlijk wel goed geregeld zijn, op een manier die bij u past. We werken hiervoor met een team van private bankers met agrarische kennis dat lokaal actief is. Zo helpen we u op weg naar een nieuwe fase. Gewoon bij u aan de keukentafel.

Onze oplossingen voor uw volgende stap

Interactieve Vermogensplanning

We brengen uw wensen en doelen in kaart en kijken samen of en hoe deze financieel haalbaar zijn.

  • Binnen 2 uur een heldere situatieschets
  • Zie de impact van bepaalde keuzes uitgewerkt in gedetailleerde scenario's

Evenementen

Wij ontmoeten u graag op onze (regionale) evenementen en via netwerkclubs. (Oud-)ondernemers delen hun ervaringen en breiden hun netwerk op deze wijze uit. We zien uit naar een ontmoeting met u.

  • Ondernemers-sociëteit
  • Vrouwelijk Ondernemers Netwerk
  • Ondernemersdiners & meer

In gesprek over uw volgende stap?

Heeft u een vraag over de volgende stap of wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij zien uit naar een kennismaking met u.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.