Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Maak kennis met onze experts

Onze experts hebben oog voor hun vak, maar vooral voor uw doelen. Daarom bieden wij u Private Banking met een persoonlijke aanpak. Met verschillende financiële expertises en een uitgebreid netwerk staan wij voor u klaar. Zo staan uw persoonlijke wensen en ambities altijd centraal. Ontmoet onze experts en ontdek hoe zij u kunnen helpen.
 
ABN AMRO
Ian Segers

Dienstverlening op maat

Na het invullen van het contactformulier wordt u teruggebeld door Ian Segers, Hoofd Acquisitie. Hij inventariseert uw wensen, behoeften en financiële vraagstukken. Op basis van deze informatie koppelt Ian u aan uw private banker. Daarnaast staan uw voorkeuren centraal: wilt u bijvoorbeeld contact met een private banker op een kantoor bij u in de regio, of wilt u liever een online dienstverlening? Het doel is de banker te selecteren die het meeste ervaring heeft met uw specifieke situatie.

Frank van den Booren, Private Banker | ABN AMRO MeesPierson
Frank van den Booren

Bedrijfsoverdracht

Frank van der Booren is senior private banker en werkt sinds 1990 bij ABN AMRO MeesPierson. Samen met een team van specialisten adviseert hij (voormalig) ondernemers op het gebied van vermogensstructurering, vermogensbeheer en financieringen (van bijvoorbeeld commercieel vastgoed).

Een bedrijfsoverdracht is voor de buitenwereld vaak een makkelijk gegeven. Iemand verkoopt zijn bedrijf en ontvangt daar een bedrag voor. De praktijk is anders. Het is een rationele en emotionele rollercoaster. Daar ondersteunen wij u graag bij. Frank van der Booren vertelt over zijn persoonlijke ervaringen met klanten die een bedrijfsoverdracht doormaken.

Mo Morabit, Next Coach | ABN AMRO MeesPierson
Mo Morabit

Vermogensbegeleiding voor uw kinderen

Mo Morabit is Generation Next Coach bij ABN AMRO MeesPierson. Next is een dienstverlening van Private Banking, exclusief voor jongvolwassenen met vermogende ouders. Hij begeleidt, adviseert Next-klanten en wijst hen de weg bij vragen waarbij vermogen een rol speelt.

Uw vermogen overdragen aan uw kinderen komt steeds dichterbij. Dat wilt u goed hebben geregeld. Generation Next Coach Mo Morabit vertelt hoe hij hier in de praktijk klanten en hun kinderen bij helpt.

Daarnaast is Mo ook Private Banker voor klanten in ons nieuwe concept Connect, dat zich richt op de volwassen kinderen van onze oudere vermogende klanten. Lees hier meer over Connect.

Erwin van Elst, Senior Wealth Structurer | ABN AMRO MeesPierson
Erwin van Elst

Vermogensplanning

Erwin van Elst studeerde fiscale economie aan de Hogeschool Arnhem en fiscaal recht aan de Universiteit Tilburg. Van 1991 tot 2007 werkte hij als belastingadviseur in de fiscale adviespraktijk. In 2007 startte Erwin als vermogensstructureerder bij MeesPierson. Nu helpt hij ondernemers en vermogende personen met vermogensstructurering, bedrijfsoverdracht en vermogensoverdracht.

U hebt vermogen zowel in uw BV als privé, maar hoe zorgt u dat dit optimaal gestructureerd is en blijft? Erwin van Elst is Specialist Vermogensplanning bij ABN AMRO MeesPierson en vertelt welke keuzes u hierin moet maken en waar u op moet letten.

Ragna Poulissen, Specialist Vermogensplanning | ABN AMRO MeesPierson
Ragna Poulissen

Uw dierbaren goed achterlaten

Ragna Poulissen begon in 2005 als Estate Planner bij ABN AMRO MeesPierson en is sinds 1 juli 2018 Specialist Vermogensplanning. Hiervoor was zij ruim zes jaar werkzaam als kandidaat-notaris. Ragna helpt bij het vinden van oplossingen voor financiële en fiscale vraagstukken op het gebied van inkomensplanning, vermogensplanning en estate planning. Haar specialisme is estate planning: het gestructureerd regelen van de overgang van vermogen naar de volgende generatie. Hierbij spelen allerlei civielrechtelijke, fiscale, financiële en emotionele aspecten.

U wilt zich goed voorbereiden op het nalaten van uw vermogen, maar dit proces is soms emotioneel en lastig te overzien. Daarom helpt ABN AMRO MeesPierson u graag met de vraag hoe u uw familie goed kunt achter laten. Lees meer over hoe Ragna Poulissen klanten helpt bij deze moeilijke beslissingen.

Frank Aalderinks, Hoofd Filantropie Advies | ABN AMRO MeesPierson
Frank Aalderinks

Schenken aan goede doelen

Frank Aalderinks is Hoofd Filantropie Advies bij ABN AMRO MeesPierson. Hij kent de goededoelensector goed en was onder andere werkzaam voor De Regenboog Groep en Artsen zonder Grenzen. Hij is ook auteur van de 'Grote Giften Gids' voor filantropen en goede doelen die grote gevers beter willen begrijpen. Nu adviseert Frank mensen bij hun donaties en bij het selecteren van goede doelen. Ook helpt hij bij het oprichten van stichtingen en het professionaliseren van vermogensfondsen en fondsenwervende instellingen.

Wilt u iets goeds doen met uw vermogen? Door een schenking, een fonds op naam of misschien wel met een eigen stichting? Maar hoe kunt u dit zo goed mogelijk doen, en hoe vindt u organisaties die u kunt vertrouwen? Lees meer over schenken aan goede doelen.

Kees Jan Brantjes
Kees Jan Brantjes

Execution Only Desk

Kees Jan Brantjes begon in 1986 bij de AMRO Bank op de effectenadministratie. Drie jaar later werd hij beleggingsadviseur bij de voorloper van de afdeling Instituten & Charitas en in 2001 ging hij aan de slag bij Private Trading. Hoewel veel klanten kiezen voor zelfstandig beleggen, is er ook een grote groep klanten die behoefte heeft aan gespecialiseerde orderbegeleiding. Deze klanten willen bijvoorbeeld meer beleggingsmogelijkheden of plaatsen grote en complexe orders. In 2013 heeft Kees Jan daarom een leidende rol vervuld bij het oprichten van de Execution Only Desk. Met uitgebreide kennis en het omvangrijke netwerk aan externe brokers en market makers, zijn experts zoals Kees Jan in staat om complexe orders op zeer professionele wijze uit te voeren. Voor zijn klanten is hij tevens een sparringpartner die hen informeert over bijvoorbeeld pricing en de diepte van de verschillende markten.

ABN AMRO

Financial Focus: artikelen geschreven door onze experts, ook online

De experts van ABN AMRO MeesPierson delen online hun kennis op Financial Focus. Zo leest u artikelen en uitgebreide dossiers rondom thema's als vermogen, ondernemen, economie en beleggen, familie en wonen, pensioen en meer.

In gesprek over uw wensen en doelen?

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

In gesprek over Private Banking

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur direct voor u klaar om van gedachten te wisselen.