Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Kredieten bij ABN AMRO MeesPierson

Extra financiële slagkracht

Soms komt extra financiële ruimte goed van pas. Misschien kunt u geld uit eigen middelen vrijmaken. Maar dat komt niet altijd goed uit. Mogelijk lopen uw inkomsten en uitgaven niet gelijk op. Of wilt u uw buffer niet aanspreken. Dan kan een maatwerkkrediet of een rekening courant krediet uitkomst bieden. Gebruikt u dit krediet voor een investering, dan kan het zo zijn dat u meer rendement realiseert.

Maak een afspraak

U bent al klant

Neem rechtstreeks contact op met uw private banker via Beeldbankieren. Met Beeldbankieren heeft u een online videogesprek met uw private banker, wanneer het u uitkomt . Via uw computer, tablet of smartphone. 

Nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson?

Wilt u meer weten over onze aanpak en wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer over private banking van ABN AMRO MeesPierson of maak een vrijblijvende afspraak.

Een krediet dat bij u past

Bij het afsluiten van een lening kijken we naar uw gehele situatie en of lenen voor u de juiste oplossing is.

Afhankelijk hiervan en van het doel dat u voor ogen heeft, adviseren we u over de financieringsvorm die het beste bij u past.

Naast een vastgoedkrediet, bieden we ook een effectenkrediet als een kredietvorm die wij voor u kunnen faciliteren.

Wat past bij u?

ABN AMRO

Investeren in vastgoed?

Bij het kopen van vastgoed als investering kan een lening ook interessant zijn. Stel: u besluit u in vastgoed te investeren. Een deel financiert u vanuit eigen middelen, een deel wilt u lenen. Op die manier kunt u namelijk een grotere investering doen. Bovendien realiseert u mogelijk een hoger rendement op het vermogen dat u zelf investeert.

ABN AMRO

Deelnemen in een onderneming?

Een maatwerkkrediet biedt ook uitkomst bij een investering. Stel: een mooie businesskans kruist uw pad. Het zou zonde zijn deze te laten lopen, maar u ziet geen mogelijkheid om voldoende financiële middelen vrij te spelen. Met een maatwerkkrediet is deze investering voor u wellicht wel haalbaar. En bij goede resultaten van de onderneming, leidt zo'n lening mogelijk tot een hoger percentage rendement.

ABN AMRO

Uw risicobereidheid goed afwegen

Aan beleggen in vastgoed zijn meer risico's verbonden dan aan sparen op een spaarrekening. Het is belangrijk vooraf de risico's goed af te wegen. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met leegstand, kosten van extra onderhoud, tegenvallende resultaten uit de deelneming, daling van de huisprijzen, wijzigende (fiscale) wet- en regelgeving, rentewijzigingen, etc. Bespreek uw risicobereidheid met uw private banker of uw kredietspecialist.

ABN AMRO

Rood staan

Meer geld opnemen dan dat op uw betaalrekening staat? Dat kan. Het bedrag dat u kunt rood staan, spreekt u van tevoren met ons af. Lees hier meer over de verschillende manieren van rood staan.