Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

In een keer uw bankzaken regelen

Wilt u een bankrekening openen? In het BasisPakket Betalen zitten een bankrekening, betaalpas en toegang tot online bankieren. De rest stelt u zelf samen.

ABN AMRO

Onze creditcards

Met een creditcard betaalt u veilig, overal ter wereld en online. Uw aankopen zijn 180 tot 365 dagen verzekerd.

ABN AMRO

Internet Bankieren en Mobiel Bankieren

Betalen en uw bij- en afschrijvingen bekijken doet u veilig en snel met uw smartphone. Of via Internet Bankieren. Lees meer over de mogelijkheden en de laatste ontwikkelingen.

Veilig online bankieren

Welk apparaat is het veiligst om mee te bankieren? Hoe herken ik phishing e-mail? Om fraude te voorkomen, nemen we tal van maatregelen. Maar het is ook goed dat u zelf weet wat u kunt doen om bankieren veilig te houden.

ABN AMRO

Einde acceptgiro

Het gebruik van acceptgiro’s is in de afgelopen jaren sterk afgenomen. Steeds meer mensen maken gebruik van andere betaalmethodes. Daarom verwerken we vanaf 1 juni 2023 geen acceptgiro's meer.

ABN AMRO

Rekeningafschriften en overzichten bekijken en downloaden

Bent u op zoek naar een rekeningafschrift of een overzicht van uw transacties? Wij bieden twee verschillende overzichten: een kopie van uw rekeningafschrift of uw bij- en afschrijvingen. Via Internet Bankieren of de ABN AMRO app kunt u deze bekijken of downloaden.

ABN AMRO

Altijd genoeg saldo

Nooit meer zonder saldo aan de kassa? Vul automatisch uw saldo aan tot een bedrag naar keuze met 'slimme betaalregels'. Stel eenmalig een betaalregel in en laat uw saldo vanaf uw spaarrekening aanvullen. Zo heeft u altijd genoeg saldo op uw bankrekening.

ABN AMRO

Stand-By Service: 24/7 hulp, waar ook ter wereld

Met de Stand-By Service heeft u altijd toegang tot uw gegevens, bijvoorbeeld uw medische gegevens of belangrijke documenten. Met 1 telefoontje laat u vermiste passen, creditcards en uw simkaart blokkeren. Dat is een hele zorg minder.

IBAN Naam Check voorbeeld melding

Geldmaat: de geldautomaat voor iedereen

Onze geldautomaten maken steeds meer plaats voor de geldautomaten van Geldmaat. Behalve de gele kleur en nieuwe naam verandert er eigenlijk weinig. U kunt zo vaak en zoveel geld opnemen als met uw saldo en paslimiet mogelijk is en u houdt gewoon uw eigen bankpas. Daarnaast kunt u geld storten op de geldstortautomaten van Geldmaat. Ook op de automaten die binnen in winkels staan. 

Opnemen zonder betaalpas

Opnemen zonder betaalpas

Snel en makkelijk kleine bedragen opnemen bij de Geldmaat, zonder dat u uw betaalpas hoeft te gebruiken? Dat kan met opnemen zonder betaalpas. U heeft alleen uw mobiele telefoon nodig. Met de ABN AMRO app op uw mobiele telefoon scant u de QR-code op de geldautomaat. Veilig en heel eenvoudig.

ABN AMRO

Buitenlandoverboeking

Wilt u geld overmaken naar een buitenlandse rekening? Een overboeking naar een buitenlandse rekening stelt u eerst in in Internet Bankieren. U heeft hierbij uw e.dentifier nodig. Bekijk hier het stappenplan.

Apps die uw leven makkelijker maken

Apps die uw leven makkelijker maken

ABN AMRO

ABN AMRO app

Alerts instellen. Uw saldo checken. Met onze ABN AMRO app regelt u uw bankzaken veilig én simpel.
ABN AMRO

Tikkie

Vraag simpel uw geld terug, bijvoorbeeld via WhatsApp. Andere bank? Geen probleem. Tikkie is voor iedereen!

In gesprek over uw wensen en doelen?

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.