Private Banking: voor wie

ABN AMRO MeesPierson is een bank met een rijke historie van bijna 300 jaar en is de grootste Private Bank van Nederland. Die rijke historie is belangrijk, maar we kijken ook vooruit. Want door mee te denken tijdens elke levensfase maken we als marktleider het verschil voor onze klanten. Voor elke fase in uw leven krijgt u ondersteuning van een gespecialiseerde private banker. Zo bent u verzekerd van waardevol advies en deskundige dienstverlening op maat. Bereid bijvoorbeeld uw kinderen voor op het hebben van vermogen met Next

Heeft u een besteedbaar vermogen van €500.000,- en wilt u meer weten over wat ABN AMRO MeesPierson voor u kan betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Private Banking voor elke levensfase

Elke levensfase brengt voordelen en uitdagingen met zich mee. Met Banking by Generation bieden wij diensten aan die aansluiten bij uw levensfase: Next, Explore, Master en Eminent. Voor elke levensfase kunt u rekenen op advies van uw gespecialiseerde banker. Meer weten? Lees hier meer over Next, waarmee u uw volwassen kind(eren) helpt voorbereiden op het beheren van vermogen.

Dienstverlening: speciaal voor u

Professionals & Executives

Omgaan met vermogen vraagt om aandacht. Zeker als u bijvoorbeeld advocaat, accountant, commissaris of bestuurder bij een beursgenoteerd bedrijf bent. Dan is het prettig om te bankieren bij een bank die uw wereld begrijpt.

Instituten & Charitas

Als marktleider zet ABN AMRO MeesPierson zich in voor maatschappelijke organisaties zoals vermogensfondsen, religieuze instellingen en fondswervende instellingen en stichtingen. Bovendien beschikken wij over een groot en waardevol netwerk.

Private Wealth Management

Hoe groter uw vermogen, hoe complexer de vraagstukken. Hoe wilt u bijvoorbeeld het vermogen overdragen aan de volgende generatie?  Daarom heeft u bij Private Wealth Management uw Client Service Team, dat kritisch en deskundig naar uw vermogen kijkt.

Hoe helpen wij ondernemers?

U hebt vermogen zowel in uw BV als privé, maar hoe zorgt u dat dit optimaal gestructureerd is en blijft? Erwin van Elst is Senior Vermogensplanning bij ABN AMRO MeesPierson en vertelt welke keuzes u hierin moet maken en waar u op moet letten.

International Private Banking

Emigreren of langdurig verblijven in het buitenland heeft een grote impact op uw leven, maar ook op uw financiën. De specialisten van International Private Banking helpen u graag met het verkrijgen van inzicht in uw situatie en bieden passend advies, wat zorgt voor inzicht en zekerheid.

We zijn er voor iedereen

Komt u niet in aanmerking voor Private Banking? Ook dan denken we graag met u mee. Bekijk onze handige tools voor meer inzicht in uw financiën of maak een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een adviseur.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.