Vermogensbeheer, passend bij uw wensen

Professioneel vermogensbeheer

Met vermogensbeheer laat u het beheer van uw portefeuille helemaal over aan specialisten. U maakt daar duidelijke afspraken over. Zo heeft u zelf geen zorgen meer over uw vermogen. Om uw vermogen goed te kunnen beheren, analyseren we welke manier van beleggen bij u past. Samen met u bepalen we daarna uw risicoprofiel. En dan kiezen we samen een mandaat dat past bij uw beleggingswensen.

Wilt u uw vermogen professioneel laten beheren? Maak een vrijblijvende afspraak voor een gesprek. Als u klant bent bij ABN AMRO MeesPierson is Vermogensbeheer mogelijk vanaf € 50.000.

Finner geeft ABN AMRO Vermogensbeheer 5 sterren

Welk mandaat past bij uw wensen?

Ankeiler

Duurzaam Fondsen Mandaat

  • Beleggen in innovatieve bedrijven
  • Persoonlijk beheer van uw vermogen
  • U heeft invloed op een betere wereld
Ankeiler

Duurzaam Beleggen Mandaat

Met het Duurzaam Beleggen Mandaat bestaat uw portefeuille uit beleggingen in bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ankeiler

Comfort Inkomsten Mandaat

Wilt u uw vermogen gebruiken voor regelmatige inkomsten? Het Comfort Inkomsten Mandaat is er op gericht om op een stabiele basis een hoog dividend uit te keren.

Speciaal mandaat

Speciaal Mandaat

Heeft u specifieke wensen of eisen? Dan kunt u kiezen voor een mandaat dat daarop aansluit. Ofwel voor een mandaat op maat.

Multi Manager Mandaat

Multi Manager Mandaat

Wilt u uw portefeuille spreiden over de beleggingsfondsen die een goede naam hebben? Kies dan voor het Multi Manager Mandaat.

Ankeiler

Klassiek Mandaat

Met het Klassiek Mandaat kiest u voor een breed gespreide portefeuille waarmee u een grotere kans heeft op meer rendement. 

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring.

Persoonlijke aanpak voor uw specifieke wensen

Bent u nog geen klant bij ABN AMRO MeesPierson en wilt u weten wat onze experts voor u kunnen betekenen? Vul het formulier in, dan belt onze private banker Ian Segers u terug. Op basis van uw wensen en financiële vraagstukken koppelt Ian u aan uw private banker.