Creditcards

Vermogensplanning

Een persoonlijk plan voor uw financiële doelen

Waar wilt u naartoe met uw vermogen?

U heeft een vermogen opgebouwd of misschien geërfd. De gedachte kan gaan leven dat het hebben van voldoende vermogen alle zekerheid biedt. In werkelijkheid roept dit juist vragen op. Vragen die vaak eigenlijk niet direct over geld gaan, maar juist heel persoonlijk zijn. Uw dromen en ambities zijn het werkelijke vertrekpunt. Vanuit die gedachte stellen we met u een vermogensplan samen. Zodat u zich kunt richten op waar het écht om draait.

Bent u nog geen klant van ABN AMRO MeesPierson? Maak een vrijblijvende afspraak en bespreek de mogelijkheden op het gebied van Vermogensplanning.

Redenen waarom onze klanten Financieel Inzicht aanvragen

Welke financiële vragen houden u bezig?

Herkent u zich in een van deze onderwerpen en wilt u ook antwoord op uw vragen? Vraag dan Vermogensplanning aan.

Plant
Vermogensplanning | ABN AMRO MeesPierson

Hoe werkt Vermogensplanning?

We leren u eerst graag (beter) kennen, want uw wensen en doelen staan centraal. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar uw huidige financiële situatie en naar de complexiteit ervan. Op basis van hoe uw financiën zijn gestructureerd, gaat uw banker (eventueel met specialisten) aan de slag met een vermogensplan dat bij u past.

Interactieve Vermogensplanning | ABN AMRO MeesPierson

Bent u op koers?

Ook wanneer u al uw financiën op een rijtje heeft, biedt een vermogensplan u de mogelijkheid om die doelen te toetsen. Levert de overdracht van uw bedrijf daadwerkelijk op wat u voor ogen heeft? Behoudt u de financiële ruimte waar u op rekent voor die begeerde wereldreis? Met Vermogensplanning weet u direct of u op koers bent. Zo kunt u de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Het begint met een (vermogens)plan

Speciaal voor ondernemers

Als ondernemer heeft u een privévermogen én vermogen in de BV. Dit zorgt voor een complexere financiële structuur. Daarbij wilt u ook de mogelijke impact van keuzes kunnen toetsen. Keuzes die invloed hebben op uw privéleven, maar ook op uw onderneming. Om u deze inzichten mee te geven, gaan we met u aan de slag met het rapport Interactieve Vermogensplanning. Weten hoe het werkt? Lees meer over Interactieve Vermogensplanning.

Speciaal voor particulieren

Financieel Inzicht is het rapport dat u kunt verwachten als u bijvoorbeeld in loondienst bent. Met uw private banker bespreekt u aan de hand van het rapport hoe u er financieel voor staat en wat dat betekent voor uw toekomstplannen, bijvoorbeeld eerder stoppen met werken. En hoeveel u eventueel opzij moet zetten voor de studieplannen van uw kind. Meer weten over hoe Financieel Inzicht werkt? Kijk dan op de pagina.

Voordelen van Vermogensplanning bij ABN AMRO MeesPierson

Persoonlijke aandacht

U heeft contact met uw private banker of specialist met wie u uw financiële situatie, wensen en doelen bespreekt.

Inzicht en overzicht

Met een nauwkeurige blik op de toekomst krijgt u direct inzicht in de impact van bepaalde financiële keuzes. En dat geeft rust.

Expertise

Hoe eenvoudig of complex uw financiële situatie ook is, we staan voor u klaar met professionele begeleiding bij vermogensvragen en met deskundig advies.