Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Mijn bedrijf is verkocht. En nu?

Het leven na de verkoop

Een bedrijfsverkoop is voor de buitenwereld vaak een makkelijk gegeven. Iemand verkoopt zijn bedrijf succesvol en ontvangt daar een bedrag voor. De praktijk is vaak anders. Wat doet u met het geld wat na de verkoop op uw rekening staat en ineens is de drukke maandagochtend zo waar ‘vrij’. 

ABN AMRO

Verhalen uit de praktijk

Ondernemers Marc en Sarah beschikken na de verkoop van hun eigen onderneming allebei over een mooi vermogen. Tijdens het ondernemen namen zij verschillende risico’s. Maar hoe gaat dat met hun privé-vermogen? Marc kiest voor zekerheid in liquiditeiten, terwijl Sarah gaat voor een offensieve aanpak zoals aandelen en Private Equity.

Exit years ondernemers

Een nieuw bestaan

In de documentaire The Exit Years volgen we vier ondernemers die, recentelijk of iets langer geleden, hun bedrijf hebben verkocht. Hoe gaat het met ze, nu ze een nieuw bestaan hebben opgebouwd? Gaan ze door met ondernemen? Kiezen ze voor een rustiger bestaan? Of gaan ze een totaal andere kant op?

In gesprek over het leven na de verkoop?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij zien uit naar een kennismaking met u.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.