Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Wat doet Vermogensbeheer wat ik zelf niet kan?

Wat doet Vermogensbeheer wat ik zelf niet kan?

Beleggen bij ABN AMRO MeesPierson kan op veel manieren. Als u kiest voor Vermogensbeheer, dan is uw belegd vermogen in de deskundige en betrouwbare handen van onze experts. Zo heeft u weinig omkijken naar uw beleggingen en krijgt uw vermogen de aandacht die het verdient.

Het beste uit uw beleggingen

Bij ABN AMRO MeesPierson kunt u het beheer van uw beleggingen uitbesteden aan een team van experts. Zij zijn wereldwijd dagelijks bezig met het monitoren van de beurzen en dragen zorg voor een gedegen spreiding over de vermogenscategorieën. Daarnaast heeft u de beschikking over een vermogensbeheerder, die rekening houdt met uw wensen, beleggingsdoelen en risicobereidheid. Samen stelt u een beleggingsplan op dat volledig bij u past. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met een vermogensbeheerder.

Wat doet Vermogensbeheer wat ik zelf niet kan?

Beleggen met expertise

Onze vermogensbeheerders hebben veel ervaring, kennis en deskundigheid. Alle beslissingen die u moet nemen voordat u met Vermogensbeheer kunt beginnen, kunt u met een vermogensbeheerder bespreken. Wij helpen u graag de juiste keuzes te maken om uw persoonlijke beleggingsdoel(en) te bereiken. Wilt u meer weten? Plan dan een vrijblijvend videogesprek in.

De vermogensbeheerder is mijn klankbord, wat houdt dat in?

Als u kiest voor Vermogensbeheer, dan kiest u voor gemak en de zekerheid dat uw eigen vermogensbeheerder toeziet op uw vermogen. De vermogensbeheerder is graag uw slagvaardige en deskundige sparringpartner, die rekening houdt met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Uw vermogensbeheerder

Ervaring, deskundigheid, inlevingsvermogen en betrokkenheid. Dat is wat u van een vermogensbeheerder mag verwachten. Uw vermogensspecialist neemt geregeld contact met u op om na te gaan of uw beleggingsportefeuille nog aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien blijft u via uw vermogensdashboard op de hoogte van de transacties en de ontwikkeling van uw rendement. Wilt u meer weten? Plan dan een vrijblijvend videogesprek in met een vermogensbeheerder.

De Vermogensspecialist is mijn klankbord, wat houdt dat in?

Uw beleggingsportefeuille optimaal beheerd

Laat u het beheer van uw beleggingsportefeuille het liefst over aan onze vermogensbeheerders? Dan bent u ervan verzekerd dat uw belegd vermogen in betrouwbare en deskundige handen is en u er geen omkijken naar heeft. Het optimale beheer van uw vermogen vraagt om inzicht in uw persoonlijke situatie. Zo weet u zeker dat uw vermogen wordt belegd op de manier die daar het beste bij aansluit. Wilt u met een vermogensbeheerder uw vermogen bespreken? Plan dan beeldbankieren in.

Zijn er risico’s verbonden aan Vermogensbeheer?

Bij ABN AMRO MeesPierson kunt u het beheer van uw beleggingen uitbesteden. Wel zo prettig dat u dan kunt rekenen op het advies en de hulp van onze deskundige vermogensbeheerders. Wij baseren ons beheer op het beleggingsplan dat wij voor u opstellen. Uw persoonlijke situatie, wensen, beleggingsdoelen en de mate waarin u risico wilt en kunt lopen staan hierbij centraal.

Balans in uw beleggingsportefeuille

Met Vermogensbeheer weet u zeker dat u belegt in een goed gespreide beleggingsportefeuille. Wij brengen uw persoonlijke situatie en wensen in kaart, waarna u een risicoprofiel kiest. Op basis van dat profiel stellen wij uw beleggingsportefeuille samen. Ons team van experts is altijd op zoek naar de best mogelijke balans tussen risico en rendement. We houden voortdurend in de gaten of het verwachte rendement en de risicospreiding nog in lijn is met uw beleggingsplan. Zo loopt u geen onnodige risico’s! Wilt u meer weten? Plan dan een videogesprek in met een vermogensbeheerder.

Zijn er ook risico’s verbonden aan Vermogensbeheer?

Risicoprofiel Vermogensbeheer

Door uw beleggingen te spreiden, spreidt u uw risico. Daarom is ‘spreiding’ één van de pijlers van het beleggingsbeleid van ABN AMRO MeesPierson. Uw vermogensbeheerder analyseert periodiek of de samenstelling van uw beleggingen nog past bij uw risicoprofiel. Er is dan ook regelmatig persoonlijk, telefonisch of schriftelijk contact om beleggingsmogelijkheden te bespreken. Wilt u meer weten? Bespreek of Vermogensbeheer bij u past via een videogesprek met een vermogensbeheerder.

Finner geeft ABN AMRO Vermogensbeheer 5 sterren

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring. Wilt u meer weten? Lees hier meer over Private Banking van ABN AMRO MeesPierson. 

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. Beleg daarom met geld dat u overheeft naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Wij adviseren u alleen te beleggen in beleggingsproducten die aansluiten bij uw kennis en ervaring. We hebben de meest voorkomende risico's van beleggen voor u op een rij gezet.