Beleggen met een doel en een gevoel

#duurzaamvermogensbeheer

Uw geld kan een positieve impact op de wereld maken

Uw spaargeld staat veilig op een spaarrekening, maar met inflatie en de huidige spaarrente wordt uw spaargeld steeds minder waard. Hoewel (laten) beleggen risico's met zich meebrengt en u uw inleg kunt verliezen, heeft u kans op rendement. Waarom dan niet meteen duurzaam?

Voor een positieve impact van uw spaargeld op mens, milieu én kans op rendement kunt u in gesprek met een vermogensspecialist. Geheel vrijblijvend kijkt u samen wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn.

Finner geeft ABN AMRO Vermogensbeheer 5 sterren

Bijdragen aan een duurzame wereld doen we samen. Doet u mee?

ABN AMRO MeesPierson
Duurzaam Beleggen | ABN AMRO MeesPierson
ABN AMRO MeesPierson
ABN AMRO MeesPierson

Al ruim 20 miljard duurzaam belegd

Onze impact zit ook in onze grootte. Het duurzaam belegd vermogen in vermogensbeheer bij ABN AMRO is nu ruim € 20 miljard. 

Duurzaam Beleggen | ABN AMRO MeesPierson

33% van onze klanten kiest voor duurzaam beleggen

Duurzaam beleggen wint terrein. Al ruim 33% van onze klanten kiest ervoor. En dat worden er steeds meer.

ABN AMRO MeesPierson

Duurzaamheidsrapportage

Wij zijn de eerste grootbank in Nederland die via de vermogensrapportage in deze mate inzicht geeft in duurzaamheid op het gebied van ESG-scores, SDG's, CO2-uitstoot en bijdrage aan het klimaatakkoord.

Kiezen tussen een positieve bijdrage leveren en rendement behalen?

Impact maken op de wereld of rendement behalen. Dat lijken twee verschillende wegen, maar is dat ook zo? In ‘Op weg naar Impact’ gaat impact investeerder Laure Wessemius-Chibrac samen met ondernemer in bedrijfsvastgoed Pieter Haverkamp op zoek naar het antwoord op deze vraag. Middels twee verschillende routes ontdekken ze hoe duurzaam beleggen hand in hand kan gaan met financieel rendement.

Hier begint een duurzamere toekomst. Welke route past bij u?

Starten met Vermogensbeheer | ABN AMRO MeesPierson

Overweegt u om te gaan beleggen?

Het kan zijn dat u erover nadenkt om te gaan beleggen, maar de stap nog niet hebt genomen. Bent u nog geen klant van ABN AMRO MeesPierson of belegt u (nog) niet? Ontdek hier hoe vermogensbeheer werkt en wat wij voor u kunnen betekenen.

Verduurzaam uw portefeuille | ABN AMRO MeesPierson

Verduurzaam uw beleggingsportefeuille

Bent u al klant bij Vermogensbeheer van ABN AMRO MeesPierson? Overweeg dan om uw portefeuille te verduurzamen. Zo dragen uw beleggingen bij aan bedrijven die ondernemen met oog voor mens, milieu en maatschappij.

Duurzaam Vermogensbeheer | ABN AMRO MeesPierson

Uw vermogensbeheerder

Uw vermogen wordt beheerd door een team van beleggingsexperts. Uw vermogensbeheerder heeft nauw contact met het team. Heeft u een vraag of wilt u weten hoe uw beleggingen ervoor staan? Uw vermogensbeheerder neemt graag de tijd voor u. Zo heeft u geen omkijken naar uw beleggingen, maar wel altijd inzicht en controle.

afb_klanttegoeden duurzaam 2020

Steeds meer klanten beleggen duurzaam

Op dit moment is ruim 20 miljard euro duurzaam belegd bij ABN AMRO. Wij streven ernaar om dit voor eind 2020 naar 22,5 miljard te laten groeien. Wanneer u kiest voor duurzaam beleggen, draagt u samen met ons bij aan een duurzame toekomst voor u en de volgende generatie.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring. Wilt u meer weten? Lees hier meer over Private Banking van ABN AMRO MeesPierson. 

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. Beleg daarom met geld dat u overheeft naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Wij adviseren u alleen te beleggen in beleggingsproducten die aansluiten bij uw kennis en ervaring. We hebben de meest voorkomende risico's van beleggen voor u op een rij gezet.