De Vermogensspecialist is mijn klankbord, wat houdt dat in?

Als u kiest voor Vermogensbeheer, dan kiest u voor gemak en de zekerheid dat uw eigen vermogensspecialist toeziet op uw vermogen. De vermogensspecialist is graag uw slagvaardige en deskundige sparringpartner, die rekening houdt met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Uw vermogensspecialist

Ervaring, deskundigheid, inlevingsvermogen en betrokkenheid. Dat is wat u van een vermogensspecialist mag verwachten. Uw vermogensspecialist neemt geregeld contact met u op om na te gaan of uw beleggingsportefeuille nog aan uw verwachtingen voldoet. Bovendien blijft u via uw vermogensrapportages op de hoogte van de transacties en de ontwikkeling van uw rendement. Wilt u meer weten? Plan dan een vrijblijvend videogesprek in met een vermogensspecialist.

De Vermogensspecialist is mijn klankbord, wat houdt dat in?

Optimaal beheerd

Laat u het beheer van uw beleggingsportefeuille het liefst over aan onze vermogensspecialisten? Dan bent u ervan verzekerd dat uw belegd vermogen in betrouwbare en deskundige handen is en u er geen omkijken naar heeft. Het optimale beheer van uw vermogen vraagt om inzicht in uw persoonlijke situatie. Zo weet u zeker dat uw vermogen wordt belegd op de manier die daar het beste bij aansluit. Wilt u met een vermogensspecialist uw vermogen bespreken? Plan dan een videgesprek in.

Finner geeft ABN AMRO Vermogensbeheer 5 sterren

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring. Wilt u meer weten? Lees hier meer over Private Banking van ABN AMRO MeesPierson. 

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. Beleg daarom met geld dat u overheeft naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Wij adviseren u alleen te beleggen in beleggingsproducten die aansluiten bij uw kennis en ervaring. We hebben de meest voorkomende risico's van beleggen voor u op een rij gezet.