Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Execution Only Desk

Begeleiding bij complexe beleggingsorders

Execution Only Desk

  • Ordering op maat
  • Optimaal prijsinzicht en uitvoering, in samenwerking met externe brokers
  • Direct persoonlijk contact met een specialist, tussen 8.00 en 17.30 uur
  • Handel in aandelen, opties, beleggingsfondsen, hefboomproducten, obligaties, ETF’s en treasury

Plaatst u regelmatig beursorders en loopt u vanwege de omvang of complexiteit van de order tegen problemen aan? Met de Execution Only Desk kunt u direct overleggen met een specialist. 

De specialisten van de Execution Only Desk vertellen u meer over de omvang, de limiet of de prijs van een order. Onze specialisten geven geen advies, u belegt nog steeds zelfstandig. U kunt van onze Execution Only Desk gebruik maken vanaf € 1.000.000 belegd vermogen.

Bekijk hier ook de voorbeeldprofielen >

View example profiles (English) >

ABN AMRO

Tarieven Execution Only

De Execution Only Desk heeft een transparante tariefstructuur.  Over de totale waarde van uw portefeuille betaalt u 0,2% op jaarbasis. Daarnaast betaalt u voor obligatie- en aandelenorders in binnen- en buitenland 0,2% provisie over de effectieve waarde van de transactie.

ABN AMRO

Begeleid Beleggen

Wilt u zelf besluiten over uw beleggingen, maar wilt u daarbij nog wat hulp? Met Begeleid Beleggen belegt u in een profielfonds dat bij uw wensen past.

ABN AMRO

Zelf Beleggen Basis

Wilt u zelfstandig beleggen op eigen initiatief en zonder advies? Als u voldoende kennis en ervaring heeft, dan is Zelf Beleggen Basis interessant voor u.

ABN AMRO

Zelf Beleggen Plus

Bent u een actieve zelfbelegger en wilt u bovendien extra inzicht en gemak via Mijn Dealingroom? Dan is Zelf Beleggen Plus wellicht iets voor u.

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen doet u met geld dat u over heeft, naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn.

In gesprek over zelf beleggen?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden of wilt u vrijblijvend met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op. Wij zien uit naar een kennismaking met u.

Bel mij terug

Laat uw gegevens achter en we bellen u binnen twee werkdagen terug.

Bel ons direct

We staan op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor u klaar om van gedachten te wisselen.