Execution Only Desk

Begeleiding bij complexe beleggingsorders

Execution Only Desk

Execution Only Desk

  • Ordering op maat
  • Optimaal prijsinzicht en uitvoering, in samenwerking met externe brokers
  • Direct persoonlijk contact met een specialist, tussen 8.00 en 19.30 uur
  • Handel in aandelen, opties, beleggingsfondsen, hefboomproducten, obligaties, ETF’s en treasury

Plaatst u regelmatig beursorders en loopt u vanwege de omvang of complexiteit van de order tegen problemen aan? Met de Execution Only Desk kunt u direct overleggen met een specialist. 

De specialisten van de Execution Only Desk vertellen u meer over de omvang, de limiet of de prijs van een order. Onze specialisten geven geen advies, u belegt nog steeds zelfstandig. U kunt van onze Execution Only Desk gebruik maken vanaf € 500.000 belegd vermogen.

Tarieven Execution Only

De Execution Only Desk heeft een transparante tariefstructuur.  Over de totale waarde van uw portefeuille betaalt u 0,2% op jaarbasis. Daarnaast betaalt u voor obligatie- en aandelenorders in binnen- en buitenland 0,2% provisie over de effectieve waarde van de transactie.

Ankeiler

Zelf Beleggen Plus

Bent u een actieve zelfbelegger en wilt u bovendien extra inzicht en gemak via Mijn Dealingroom? Dan is Zelf Beleggen Plus wellicht iets voor u.

Ankeiler

Zelf Beleggen Basis

Wilt u zelfstandig beleggen op eigen initiatief en zonder advies? Als u voldoende kennis en ervaring heeft, dan is Zelf Beleggen Basis interessant voor u.

Ankeiler

Begeleid Beleggen

Wilt u zelf besluiten over uw beleggingen, maar wilt u daarbij nog wat hulp? Met Begeleid Beleggen belegt u in een profielfonds dat bij uw wensen past.

ABN AMRO MeesPierson Private Banking

Vermogen vraagt om aandacht. Een goede Private Bank begrijpt dat en weet dat iedere klant unieke behoeften en wensen heeft. Bij ABN AMRO MeesPierson krijgt u daarom een eigen team van specialisten met specifieke kennis en ervaring. Wilt u meer weten? Lees dan meer over Private Banking van ABN AMRO MeesPierson of maak direct een geheel vrijblijvende afspraak. 

Beleggen brengt risico's met zich mee

Beleggen kan interessant zijn, maar brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is goed om u hiervan bewust te zijn. Beleg daarom met geld dat u overheeft naast uw buffer voor onvoorziene uitgaven. Wij adviseren u alleen te beleggen in beleggingsproducten die aansluiten bij uw kennis en ervaring. We hebben de meest voorkomende risico's van beleggen voor u op een rij gezet.