Alles voor grootzakelijk

Grootzakelijke klanten

ABN AMRO biedt grootzakelijke klanten een breed pakket (digitale) producten en diensten, financiële expertise en uitgebreide kennis van sectoren. Wij helpen u graag met informatie en financieel advies.

Zakelijke rekening openen

Extra rekening aanvragen

Start hier uw aanvraag als u een extra rekening wilt openen voor de onderneming waarmee u al bij ABN AMRO bankiert.

Afbeelding nieuwe extra rekening openen

Heeft u een zakelijke financiering nodig?

Wij helpen u uw dromen en ambities waar te maken. Ontdek onze mogelijkheden en zoek de financiering die bij u past. Vraag direct online een kredietofferte aan.

Opportunity Network

Opportunity Network

Zaken doen met meer dan 20.000 betrouwbare ondernemers wereldwijd? Opportunity Network is een exclusief online netwerkplatform voor ondernemers met een omzet van meer dan 2,5 miljoen euro.

Finance your business

Corporates and Institutionals

Vindt u het ook belangrijk om te sparren met een ervaren financiële expert die diepgaande kennis heeft over wat er in de markt en uw sector speelt? Zoekt u een strategische partner die kansen signaleert en proactief innovatieve oplossingen biedt? Dan gaan wij graag met u in gesprek.

Insights

Met Insights klaar voor de toekomst

Blijf op de hoogte en maak uw bedrijf klaar voor de toekomst. Ervaringen van andere ondernemers, rapporten, analyses en nieuwsartikelen van onze sector bankers en meer, vindt u op ons kennisplatform Insights