Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Inclusive Banking

Inclusive Banking

Inclusiviteit in financiële dienstverlening

Het ABN AMRO Inclusive Banking team brengt in kaart welke drempels sommige mensen en groepen ervaren en probeert deze drempels weg te nemen, zodat iedereen gelijke kansen met betrekking tot bankieren kan ervaren.

Twee vrouwelijke ondernemers hebben een meeting

Alles voor de ondernemende vrouw

Pas gestart met ondernemen of al bezig met uitbreiding van uw onderneming? Wat de situatie ook is, soms is het fijn inspiratie op te doen of te sparren met een adviseur. Lees inspirerende artikelen en verhalen van andere ondernemers.

Fempower Your Growth

Fempower Your Growth

Hoe vaak neemt u als ondernemer nu écht de tijd om stil te staan en kritisch te kijken naar uw eigen businesscase? Fempower Your Growth biedt u als ambitieuze, vrouwelijke ondernemer een uniek tweedaags programma waarin u gefocust werkt aan persoonlijke ontwikkeling en de groei van uw bedrijf.

Lees meer over Inclusive Banking

Inclusive Banking team

ABN AMRO wil financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken. Om dat te bereiken is er recentelijk een Inclusive Banking team opgericht, dat zich richt op het achterhalen en wegnemen van de drempels tot financiële diensten die door verschillende groepen worden ervaren.

Gelijke kansen voor iedereen

ABN AMRO zet zich in voor gelijke kansen voor iedereen. Omdat wij geloven dat iedereen, ongeacht haar of zijn achtergrond, levensovertuiging of voorkeuren, daar recht op heeft. Wij zetten onze deskundigheid in om sociale problemen te helpen aanpakken.