Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen in een circulaire economie

Wij ondersteunen ondernemers die duurzame doelen nastreven. Met kennis, hulp, financiering, en netwerken van duurzame ondernemers. Lees hier onze artikelen over duurzaam ondernemen.

Circulair ondernemerschap met lease oplossingen

Met een elektrische leasekraan kiest Kuiphuis voor de toekomst

De kranen en bestuurders van Kuiphuis Kraanverhuur zijn dagelijks bezig met het veilig verplaatsen van producten door de lucht. Een tak van sport waarin eigenaar Bob Bruijsten steeds vaker kiest voor elektrische kranen om de continuïteit van zijn bedrijf te waarborgen.

Transportbedrijf B&B pakt duurzame versnelling

Een financiële oplossing die de groei én verduurzaming van het wagenpark mogelijk maakt. Dat was de uitkomt van de samenwerking die vervoersbedrijf Barthen & Barthen uit Elst aanging met ABN AMRO Lease.

Lease zet PK Waterbouw op koers naar innovatie

Varen en innoveren gaan hand in hand bij PK Waterbouw, dankzij een vernieuwende financiële constructie van ABN AMRO Lease.

Dieselvrije steden en uw opties als bestelbusrijder

Dieselvrije steden en uw opties als bestelbusrijder

Volledig uitstootvrij wegverkeer in 2050, dat is de ambitie zoals uitgesproken in het Klimaatakkoord van Parijs. Wat is de impact van zero emissiezones op u als bestelbusrijder? In dit artikel geeft expert Robert Peterson praktisch advies.

ABN AMRO

Servers efficiënt koelen in vloeistof

Deze aflevering van podcastserie De Innovatiegolf gaat in op 'Immersiekoeling', servers efficiënt koelen in vloeistof. Computerservers onderdompelen in vloeistof klinkt onnatuurlijk of zelfs gevaarlijk. Het tegendeel is waar, weet de ondernemer in deze aflevering.

Duurzaamheid 2024

Duurzaamheid in 2024

Ongeveer de helft van de energie die we in Nederland gebruiken, gaat op aan de verwarming van woon- en bedrijfspanden. De komende 10 jaar is 35 miljard euro gereserveerd om een combinatie van normering, beprijzing, subsidiering en facilitering de verduurzaming van huizen en gebouwen te stimuleren. Met welke maatregelen kunt u aankomend jaar rekening houden?

icoon
ABN AMRO

Duurzame Dinsdag

Op de eerste dinsdag van september was het Duurzame Dinsdag en Circl was er natuurlijk bij. Elk jaar wijzen tientallen organisaties de meest innovatieve initiatieven aan. Zeven initiatieven, van bamboe toiletpapier tot betaalbaar goed eten, ontvingen de Duurzame Dinsdag prijs.

Transitie naar een duurzame onderneming

Uw bedrijf verduurzamen

Voor ondernemers die, net als wij, de overgang naar een duurzamere economie willen versnellen. We bieden advies, financiering, netwerken en kennis.

Duurzaam leasen

Als ondernemer anno 2023 zoekt u mogelijk naar slimme manieren om uw bedrijf te verduurzamen en groener te maken. Het leasen van duurzame bedrijfsmiddelen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, kan hieraan bijdragen.

Voor de groeiende ondernemer

Als bevlogen ondernemer wilt u niets liever dan uw onderneming te laten bloeien. Wij kunnen u hierbij helpen met advies en tips zodat u zich volledig kan richten op de groei van uw bedrijf.

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends