Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Circulair ondernemen in alle sectoren

Wij ondersteunen ondernemers die bezig zijn met een circulaire bedrijfsvoering met financiering, tips en netwerken. Lees hier onze artikelen over circulair ondernemen, product-as-a-service en circulaire economie.

Week van de Circulaire Economie 2023

Week van de Circulaire Economie

In de week van de Circulaire Economie zetten ondernemers en organisaties hun deuren open voor iedereen die meer wil weten over circulair ondernemen. Lees het laatste nieuws over de campagneweek 2024.

Dieselvrije steden en uw opties als bestelbusrijder

Dieselvrije steden en uw opties als bestelbusrijder

Volledig uitstootvrij wegverkeer in 2050, dat is de ambitie zoals uitgesproken in het Klimaatakkoord van Parijs. Wat is de impact van zero emissiezones op u als bestelbusrijder? In dit artikel geeft expert Robert Peterson praktisch advies.

Het circulaire platform CIRCL

Duik in circulaire kennis

Dieper ingaan op de overgang naar een circulaire samenleving? Hier vindt u alle artikelen, video's en podcasts van CIRCL, het circulaire platform van ABN AMRO.

Terugkijken

Kijk de laatste programma's en video's terug van CIRCL. Events waarbij experts, de zaken- en financiële wereld met elkaar verbonden worden.

Reeksen

Ontdek de reeksen artikelen en video's van CIRCL, van en met experts rond de transitie naar een circulaire economie.

icoon
ABN AMRO

Servers efficiënt koelen in vloeistof

Deze aflevering van podcastserie De Innovatiegolf gaat in op 'Immersiekoeling', servers efficiënt koelen in vloeistof. Computerservers onderdompelen in vloeistof klinkt onnatuurlijk of zelfs gevaarlijk. Het tegendeel is waar, weet de ondernemer in deze aflevering.

Net-zero economie in 2050

Net-zero economie in 2050

Met de publicatie van de klimaatstrategie en de aansluiting bij de Net-Zero Banking Alliance ligt er een concrete routekaart voor het terugdringen van de CO2-uitstoot van de activiteiten die ABN AMRO financiert. 

Meld u aan voor onze Insights nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze inzichten, tips en trends