Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Technology, Media and Telecom

Technology, Media & Telecom

Bent u op zoek naar een financiële oplossing of iemand die met u meedenkt? Een bank die betrouwbaar is en altijd vooruit denkt? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan.

 

Ons dienstenaanbod

Wij luisteren naar de behoefte van onze klant om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Samen kijken we naar de best mogelijke oplossing op maat. Ons dienstenaanbod bestaat uit een breed scala aan producten. Van loan products en cash management, tot equity en debt capital markets, maar ook kunnen wij u helpen op het gebied van global markets, fusies & overnames of sustainable financing.

Ons team

Onze relatiebankiers hebben jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de TMT sector. Ons team heeft een proactieve houding en gaat graag de strategische discussie met u aan. Ons doel is om een duurzame relatie op te bouwen en te helpen bij het verwezenlijken van uw ambities. Wij zullen uw centrale aanspreekpunt zijn binnen de bank.

Meer Technology, Media & Telecom

Lees meer over de Nederlandse ontwikkelingen binnen Technology, Media en Telecom in de publicaties van onze Sector Bankers.

Contact met Ernst-Jan Beltman, Head of Digital & Consumer

icoon

Email

Heeft u een vraag?

Stuur een bericht naar Ernst-Jan Beltman

Contact met Ernst-Jan Beltman, Head of Digital & Consumer

icoon

Email

Heeft u een vraag?

Stuur een bericht naar Ernst-Jan Beltman