Winst op alle fronten

#financethefuture

Als ondernemer wilt u winst maken. Maar niet alleen financieel, u wilt ook bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Dat vraagt om een bank die duurzaam met u meedenkt, met winst op alle fronten.
Duurzame Investeringstool

Besparen op uw energierekening? Doe vandaag nog de check

Met deze snelle tool boekt u vandaag nog voordeel met uw pand. Ontdek hoeveel u kunt besparen op uw energierekening en krijg uw overzicht voor de informatieplicht.

Duurzaam Ondernemen

Klaar voor de toekomst met onze oplossingen voor uw bedrijf

Al onze oplossingen voor uw duurzame toekomst hebben we op één handige menukaart voor u verzameld. Download het overzicht hier (pdf, 1.2MB).

Veilig zaken doen

Weet u al hoe u veilig zakendoet; voor nu en voor later?

De impact van cybercrime op alle aspecten van de bedrijfsvoering kan enorm zijn. Voorkom schade en bescherm uw bedrijf nu met deze checklists en tips.

Nederlander zet klimaat en duurzaamheid hoog op de agenda

Thuiswerken, minder vliegen, investeren in groene energie: Nederlanders willen de positieve effecten op het klimaat die voortkomen uit de coronacrisis graag vasthouden. Daarvoor zijn ze bereid hun gedrag aan te passen. Dat biedt kansen voor ondernemers.

Koplopers in de circulaire economie

Homie: Duurzaam wassen en drogen

Homie: Duurzaam wassen en drogen

De klant betaalt bij Homie niet voor aanschaf en onderhoud van een machine, maar per gedraaide was. En omdat koud wassen goedkoper is dan heet wassen, zijn Homie-klanten zich meer bewust van hun wasgedrag, waardoor ze gemiddeld zo’n 25 procent zuiniger en duurzamer wassen. 

Dist-IT: een tweede leven voor computerhardware

Dist-IT: Een tweede leven voor computerhardware

Dist-IT is expert in het opkopen en opknappen (refurbishen) van gebruikte IT-producten voor datacentra en zakelijke gebruikers. Zo krijgt computerhardware een tweede leven en wordt circulariteit rondom IT-producten gestimuleerd. 

Mitsubishi Liften: de lift als service

Mitsubishi Liften: De lift als service

Mitsubishi Liften heeft een uniek circulair model voor liften waarbij de klant betaalt voor het gebruik (‘pay per use’ model) in plaats van aankoop van een lift. Mitsubishi blijft eigenaar van de duurzame lift en daarmee verantwoordelijk voor het onderhoud ervan. De lift als service dus.

Met Insights klaar voor de toekomst

Blijf op de hoogte en maak uw bedrijf klaar voor de toekomst. Ervaringen van andere ondermemers, rapporten, analyses en nieuwsartikelen van onze sector bankers en meer, vindt u op ons kennisplatform Insights

Deze ondernemers zijn helemaal klaar voor de toekomst

Remortel

Rinke van Remortel

Productontwerper Rinke van Remortel werkt stap voor stap aan een betere toekomst. “Een duurzaam product hoeft niet in één keer perfect te zijn”.

Ace and Tate

Ace & Tate

Met zijn duurzame missie zorgt Ace & Tate voor opschudding in de brillenwereld. "We willen de aanjager van positieve verandering zijn binnen onze markt."

Duurzame kleding moet gewoon tof zijn

Iron Roots

Sportkleding bestaat voor 90% uit plastic. "Niet echt duurzaam, daarom kiezen wij bewust voor echt duurzame materialen."

Financier uw project voordelig met een groenlening

Sommige investeringen komen in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke vorm van financieren met een groenlening. Hier leest u er alles over.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.