YES Corporate Finance

Begeleiding bij fusies en overnames

Onafhankelijk advieskantoor

  • Fusies en overnames
  • Groeifinanciering
  • Bedrijfswaardering
Neem contact op

Het verkopen van een onderneming is een ingrijpend proces. Bijna elke ondernemer krijgt er vroeg of laat mee te maken. Hoe vindt u een goede koper en wat is een goede prijs voor uw bedrijf? Een partij die u goed kan begeleiden in dit proces is YES Corporate Finance, een ervaren speler op het gebied van fusies en overnames voor MKB ondernemingen. 

Schakel YES Corporate Finance in voor:

Verkoop van uw bedrijf

Omdat u bijvoorbeeld in uw familie geen geschikte kandidaat kan vinden

Bedrijfsovername

Als u de wens heeft om te groeien in binnen- of buitenland

Advies of vragen

Bij vragen over de waarde van uw bedrijf of overnamebegeleiding.

Vergoeding

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van YES Corporate Finance, betaalt u een vergoeding aan YES Corporate Finance. ABN AMRO heeft afgesproken dat zij een vergoeding ontvangt van YES Corporate Finance, welke niet kostenverhogend voor u werkt.

Disclaimer

YES Corporate Finance is een externe partner van ABN AMRO. Gebruik maken van de diensten van YES Corporate Finance is geheel vrijwillig. ABN AMRO brengt u alleen in contact met YES Corporate Finance. ABN AMRO is geen partij bij de overeenkomst die u in het kader van de dienstverlening met YES Corporate Finance aangaat, noch is ABN AMRO op enigerlei wijze betrokken bij of verantwoordelijk voor de inhoud van de dienstverlening van YES Corporate Finance. Voor vragen kunt u terecht bij uw relatiemanager.

Hulp nodig?

Bekijk het overzicht van alles wat u zelf kunt regelen. Heeft u een vraag waar u zelf niet uitkomt? Dan kunt u ons bellen of appen.