Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Duurzaamheid netwerken

Klaar voor de toekomst

Voor een betere wereld

Voor ondernemers die klaar zijn voor de toekomst. Producten en diensten op het gebied van duurzaamheid, innovatie en sociale impact.

Duurzaam ondernemen

Onze missie: de overgang naar een duurzamere economie versnellen. Informatie, financiering, netwerken en kennis voor de duurzame ondernemer.

Goed voor elkaar

Mensen in kwetsbare posities hebben onze steun nodig. Als bank zijn we in een positie om hulp te bieden, om sociale impact te hebben.

Circulaire economie

Talloze bedrijven in Nederland werken aan initiatieven die bijdragen aan de circulaire economie. ABN AMRO steunt deze bedrijven met advies en financiering.

Provada intro

PROVADA 2023

Ook dit jaar neemt ABN AMRO deel aan de PROVADA, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Op 13, 14 en 15 juni presenteren we weer interessante sprekers in onze stand. Ze praten u bij over manieren om mensen en organisaties te activeren om samen positieve impact te maken op de gebouwde omgeving.

Week van de Circulaire Economie 2023

Week van de Circulaire Economie

Ook dit jaar vindt de Week van de Circulaire Economie plaats in Circl. Er is weer een vol programma uitgerold, waarbij we ons verdeeld over drie dagen, focussen op de thema’s: systeem perspectief, business perspectief, en persoonlijk/professioneel perspectief. Daarnaast besteden we dit jaar ook aandacht aan de ontwikkelingen in de bouwsector.

Europa wordt eerste kapitein klimaatschip

Miljardenschade aan biodiversiteit noopt tot radicale stappen

Nederlandse productie en consumptie veroorzaakt voor bijna 40 miljard euro schade aan biodiversiteit, blijkt uit onderzoek van ABN AMRO en Impact Institute.

Net-zero economie in 2050

Net-zero economie in 2050

Met de publicatie van de klimaatstrategie en de aansluiting bij de Net-Zero Banking Alliance ligt er een concrete routekaart voor het terugdringen van de CO2-uitstoot van de activiteiten die ABN AMRO financiert. 

Meer dan een bank

  • Wij helpen u graag met meer dan alleen bankproducten
  • Veilig, duurzaam en slim ondernemen
  • Als partner in ondernemen helpen we u met oplossingen die verder gaan

Duurzaam financieren

In deze interessante sessie, op 2 juni in Eindhoven, leert u als intermediair hoe verduurzaming gefinancierd kan worden en waar u rekening mee moet houden als het gaat om het financieren van verduurzaming.

Bekijk het duurzame evenement

Boekhouden met ABN AMRO: altijd grip op uw financiën

Snel en eenvoudig uw administratie bijhouden? Wij maken het mogelijk. Kies voor ons alles-in-één boekhoudpakket of koppel uw eigen pakket direct met Internet Bankieren Zakelijk. Zo is uw financieel overzicht altijd up-to-date.

Vrouw kijkt naar laptop aan de keukentafel

Ondernemen in onzekere tijden

Voor ondernemers en consumenten zijn het onzekere tijden. Welke kant gaat de economie op? Zaken als de inflatie, de stikstofcrisis, de energieprijs en het personeelstekort houden veel mensen bezig. Hier vindt u informatie over de economie, en producten en diensten om uw bedrijf te helpen.

Winy Maas

De stad van de toekomst

In 2050 woont naar verwachting twee derde van de wereldbevolking in steden. Hoe houden we steden ook in de toekomst leefbaar? Architect Winy Maas gaf op vastgoedbeurs Provada om zijn visie op de stad van de toekomst. Een gesprek met de bevlogen architect.

Lees verder
icoon
Collega's voeren op kantoor een gesprek, voor de camera.

Ondernemersverhalen

Bent u benieuwd naar echte verhalen van andere ondernemers? Lees hoe zij hun ideeën hebben vormgegeven, voor hun business oplossingen hebben bedacht en deze toepassen in de praktijk.