Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Geldfit Zakelijk helpt

Hoe zorgen we ervoor dat iedereen meedoet in het financiële systeem? Hoe helpen we klanten zich voor te bereiden op de toekomst?

 

Als bank zijn we in een positie om hulp te bieden, om sociale impact te hebben. Niet omdat het moet, maar omdat het hoort bij onze rol in de samenleving. Wij zijn er als bank om te beoordelen of u hulp via een krediet kunt krijgen en schatten daarvoor de risico's in. Maar wij kijken ook verder als dat geen oplossing is. Geldfit zakelijk is een van de hulpkanalen waar wij actief naar doorverwijzen.

Als zzp'er zit ik in een zware tijd. Ook raakte ik mijn volledige TOZO-uitkering kwijt. Via de test van Geldfit Zakelijk ben ik in de juiste richting gewezen. Dit was prettig, ik kan nu gericht aankloppen voor hulp.

 

Kent u iemand met geldzorgen? Of heeft u zelf (weleens) geldzorgen?

Zorgen over geld? Niets om u voor te schamen. Ruim 1 op de 5 Nederlanders heeft wel eens geldzorgen. Blijf er niet mee rondlopen. Als ondernemer of zzp'er kunt u de gratis test op Geldfit Zakelijk doen. Binnen twee minuten ziet u hoe uw bedrijf er financieel voorstaat. U krijg meteen persoonlijk advies en ziet waar u terecht kunt voor passende hulp. Met als doel om u als ondernemer te helpen financieel fit te blijven of weer te worden.