Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

ABN AMRO

Een financieel coach helpt

Hoe zorgen we ervoor dat iedereen meedoet in het financiële systeem? Hoe helpen we klanten zich voor te bereiden op de toekomst?

 

Als bank zijn we in een positie om hulp te bieden, om sociale impact te hebben. Niet omdat het moet, maar omdat het hoort bij onze rol in de samenleving. Wij zijn er als bank om te beoordelen of u hulp via een krediet kunt krijgen en schatten daarvoor de risico's in. Maar wij kijken ook verder als dat geen oplossing is. Bent u zzp'er en denkt u dat u in geldproblemen komt, dan heeft ABN AMRO adviseurs voor u beschikbaar.

Hulp bij meer grip op uw geld

Denkt u dat u in geldproblemen komt? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs Schuldhulp & Financieel Gezond Coaching. Dat kost niets. We bespreken uw financiële situatie en zorgen voor meer inzicht en overzicht. 85% van de mensen die we hebben geholpen, hebben hun geldzaken weer op orde. U binnenkort ook? 

medewerker klantenservice

"Als de bank belt, zal het wel niet goed zijn"

Heeft u geldzorgen of wilt u als ondernemer ook privé een extra steuntje in de rug? En vraagt u zich af hoe ABN AMRO u kan helpen? Lees het verhaal van ondernemer en eigenaar van een natuurvoedingswinkel die in contact kwam met een Financieel Gezond Coach van ABN AMRO Financial Health.