Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Digitaal documenten uitwisselen

Makkelijk en veilig via Internet Bankieren Zakelijk

Heeft u contact gehad met een van onze adviseurs over bijvoorbeeld een lening, of een beleggingsproduct? Dan kan het zijn dat we u documenten of informatie toesturen. Of we vragen u om documenten naar ons te sturen. Dit kan op een gemakkelijke, snelle en veilige manier in Internet Bankieren Zakelijk. Lees hieronder hoe u dat doet.

Zo kunt u zakelijke documenten uitwisselen

 1. U krijgt van ons een bericht

  Als er sprake is van document uitwisseling ontvangt u een bericht van ons in Internet Bankieren Zakelijk. Uw berichten staan rechtsboven onder het belletje. In het bolletje ziet u hoeveel ongelezen berichten u heeft. Klik op het belletje om naar uw berichten te gaan.

  ABN AMRO
 2. Ga naar uw berichten

  Open het bericht met de titel: ‘Direct documenten uitwisselen’. Klik in het bericht op ‘Naar het overzicht’.

  ABN AMRO
 3. Zo deelt u documenten met ons

  • Als u is gevraagd om documenten met ons te delen staat er een overzicht van deze documenten voor u klaar onder ‘Documenten verzenden’.
  • Klik onder het onderwerp op ‘Blader’ om uw documenten te uploaden of sleep het bestand naar het vak (drag and drop). Indien u meerdere documenten wilt delen, klikt u nog een keer op ‘Blader’ of sleept u meerdere documenten tegelijk naar het vak.
  • Als u alle documenten per onderwerp heeft toegevoegd klikt u op ‘Verzenden’.
  • U ziet een bevestiging op uw scherm wanneer de documenten verzonden zijn.
  ABN AMRO
 4. Wij hebben document(en) met u gedeeld

  Als ABN AMRO documenten met u wil delen staan deze onder ‘Documenten downloaden’ voor u klaar. Klik op het document om het te openen en/of te downloaden.

  ABN AMRO
 5. Uw bestanden staan in het overzicht

  U kunt uw dossiers en gedeelde documenten altijd terugvinden in het ‘Uw Documenten’ overzicht. De link naar het overzicht staat op de ‘Zelf Regelen’ pagina onder ‘Bedrijfsgegevens’ > ‘Uw documenten’.