Uitgelogd

U bent succesvol uitgelogd.

Ontdek de sectoren van corporate and institutional

Sectoren

Corporates & Institutionals

Sinds 2009 werkt ABN AMRO hard om de ultieme sectorbank te bouwen. Uitgangspunt daarbij zijn onze klanten, hun markten en onze sectorkennis. In West-Europa hebben wij ons gepositioneerd als leidende adviserende bank in een groot aantal sectoren.

Callcenter man
Business Services

Business Services

Onze relatiebankiers hebben jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de Business Services sector. Ons team heeft een proactieve houding en gaat graag de strategische discussie met u aan.

Financial Institutions

Financial Institutions

Een bank die op maat gemaakte financiering voor u kan structureren en uitvoeren? Financial Institutions biedt financiële instellingen strategisch advies tijdens complexe en belangrijke evenementen.

Food and Retail

Food en Retail

Wilt u kunnen rekenen op een partij die op geïntegreerde wijze een breed aanbod van hoogwaardige bankdiensten biedt? Een bank die diepgaande kennis van de sector heeft en vooruitdenkt? Dan gaan wij graag met u om tafel.

Global Transportation and Logistics

Shipping

Wij zijn graag een internationaal strategisch en financieel partner voor spelers in de maritieme en logistieke sector. Onze jarenlange ervaring, vakkennis en langdurige relaties met klanten maken dit mogelijk.

Industries

Industry

Wilt u kunnen rekenen op een partij die een breed aanbod van hoogwaardige bankdiensten biedt? Een bank die diepgaande kennis van de sector heeft en vooruitdenkt? Dan gaan wij graag met u om tafel.

Leisure

Leisure

Bent u op zoek naar een financiële oplossing of iemand die met u meedenkt? Een bank die betrouwbaar is en altijd vooruit denkt? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan.

Natural Resources

New Energies

Wij zien het als onze taak om onze sectorexpertise samen met onze klanten in te zetten. Om zo de juiste financiële strategie voor uw bedrijf te realiseren én bij te dragen aan de energietransitie.

Real Estate, Utilities and Construction

Corporate Real Estate, Utilities and Infrastructure

Relatiebeheer van Corporate Real Estate, Utilities & Infrastructure richt zich met name op beursgenoteerde onroerend goed ondernemingen, bouwbedrijven en nutsbedrijven binnen Nederland.

Technology, Media and Telecom

Technology, Media and Telecom

Onze relatiebankiers hebben jaren lange ervaring en diepgaande kennis van de TMT sector. Ons team heeft een proactieve houding en gaat graag de strategische discussie met u aan.