Evenementen voor medici

Wat is er te doen voor medisch ondernemers?

Inspiratiesessies en informatieavonden, symposia en seminars: in dit overzicht vindt u alle evenementen die we organiseren voor medisch ondernemers. Hierin vindt u ook de evenementen waar we een presentatie houden of activiteit organiseren. Heeft u interesse? Meld u aan!

Alvast even sfeerproeven?

We hebben een Ronde Tafel over de Zorg in 2030 georganiseerd. Tijdens deze avond schetsten 18 jonge medici een beeld van de toekomst. Daarna volgde een discussie. En natuurlijk: hapjes en drankjes. We verwelkomen u graag tijdens een van onze komende evenementen!

Evenementenkalender

Samen met stakeholders en belanghebbenden binnen het vakgebied Tandartsen gaan wij discussiëren over actuele onderwerpen die spelen in deze sector. Naast de brancheorganisaties, tandartsen zijn ook NZA en Verzerkaar gast aan tafel. Aan de hand van stellingen gaan wij met elkaar onder meer in op de ontwikkelingen in de sector en de invloed hiervan op de praktijkvoering. Welke trends signaleren we en hoe bepalend zijn deze voor de visie & strategie van de tandarts? De bijeenkomst heeft een interactief karakter. Het doel van de bijeenkomst is kennismaken en kennis delen met anderen in de sector. Naast de tafelgasten worden er ca. 50 praktijkeigenaren uitgenodigd die actief mee kunnen discussiëren.

Wanneer: dinsdag 8 oktober 2019 
Waar: ABN AMRO Bank, Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam 
Hoe laat: 18.00 - 22.00 uur

Meld u aan

Samen met stakeholders en belanghebbenden binnen het vakgebied fysiotherapie gaan wij discussiëren over actuele onderwerpen die spelen in deze sector. Naast de brancheorganisaties, fysiotherapeuten zijn ook NZA en Verzerkaar gast aan tafel. Aan de hand van stellingen gaan wij met elkaar onder meer in op de ontwikkelingen in de sector en de invloed hiervan op de praktijkvoering. Welke trends signaleren we en hoe bepalend zijn deze voor de visie & strategie van de fysiotherapeut?De bijeenkomst heeft een interactief karakter. Het doel van de bijeenkomst is kennismaken en kennis delen met anderen in de sector. Naast de tafelgasten worden er ca. 50 praktijkeigenaren uitgenodigd die actief mee kunnen discussiëren.

Wanneer: donderdag 7 november 2019
Waar: ABN AMRO Bank, Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam  
Hoe laat: 18.00 - 22.00 uur

Meld u aan

Samen met stakeholders en belanghebbenden binnen het vakgebied apotheek gaan wij discussiëren over actuele onderwerpen die spelen in deze sector. Naast de brancheorganisaties, apothekers zijn ook NZA en Verzerkaar gast aan tafel. Aan de hand van stellingen gaan wij met elkaar onder meer in op de ontwikkelingen in de sector en de invloed hiervan op de praktijkvoering. Welke trends signaleren we en hoe bepalend zijn deze voor de visie & strategie van de apotheek? De bijeenkomst heeft een interactief karakter. Het doel van de bijeenkomst is kennismaken en kennis delen met anderen in de sector. Naast de tafelgasten worden er ca. 50 praktijkeigenaren uitgenodigd die actief mee kunnen discussiëren.

Wanneer: donderdag 14 november 2019
Waar: ABN AMRO Bank, Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam  
Hoe laat: 18.00 - 22.00 uur

Meld u aan

De toenemende zorgvraag van patiënten, verschuiving van taken en behandelingen van 2e lijn naar 1e lijn en kostendruk vanuit de zorgverzekeraar, vraagt van u als huisarts hiervoor uw praktijkorganisatie op orde te hebben. Er zijn verschillende modules. Sectorspecialisten Maarten den Heijer en Rob Boelens verzorgen in samenwerking met BDO de financiele module.

Meld u aan

Huisarts David Schaap over evenementen van ABN AMRO

Op een door ABN AMRO georganiseerde bijeenkomst over ondernemen in de zorg raakte ik geïnspireerd over de mogelijkheden van een zorgcentrum, waardoor ik mijn eigen centrum ook naar een hoger niveau kon tillen.

Tip