Evenementen voor medici

Wat is er te doen voor medisch ondernemers?

Inspiratiesessies en informatieavonden, symposia en seminars: in dit overzicht vindt u alle evenementen die we organiseren voor medisch ondernemers. Hierin vindt u ook de evenementen waar we een presentatie houden of activiteit organiseren. Heeft u interesse? Meld u aan!

 

Alvast even sfeerproeven?

We hebben een Ronde Tafel over de Zorg in 2030 georganiseerd. Tijdens deze avond schetsten 18 jonge medici een beeld van de toekomst. Daarna volgde een discussie. En natuurlijk: hapjes en drankjes. We verwelkomen u graag tijdens een van onze komende evenementen!

Evenementenkalender

Donderdag 23 januari organiseren ABN AMRO en het KNGF een avond die in het teken staat van een duurzaam zorgstelsel binnen de fysiotherapie. Welke trends en ontwikkelingen zien wij binnen de fysiotherapie? Hoe kunt u zich organiseren om een betere positie in de regio te verkrijgen en wat is daar voor nodig? Wat kunt u leren van uw collega’s?

Wanneer:  donderdag 23 januari 2020
Waar:  ABN AMRO Den Haag, Koningskade 30, 2596 AA Den Haag
Hoe laat:  17.30 - 21.30 uur

Meld u aan

Winston Texel en Rob Boelens, sectorspecialisten medisch bij ABN AMRO Bank, zullen u meenemen in de trends en ontwikkelingen in de huisartsenzorg en zullen u mogelijkheden schetsen over de strategische keuzes die gemaakt kunnen worden om de praktijk toekomstbestendig te houden.

U zet zich in voor optimale zorg aan uw patiënten. Maar zet u zich ook in voor optimale zorg voor uw praktijk? Op welke punten kunt u de prestaties van uw praktijk verbeteren? En hoe doet u dit? Tom Schreuders, adviseur huisartsen bij VvAA, zal u hierin meenemen.

Wanneer: dinsdag 21 april 2020
Waar: VvAA hoofdkantoor 't Hart, Orteliuslaan 750, 3528 BB Utrecht
Hoe laat: 18.30 - 21.30 uur

Meld u aan

De toenemende zorgvraag van patiënten, verschuiving van taken en behandelingen van 2e lijn naar 1e lijn en kostendruk vanuit de zorgverzekeraar, vraagt van u als huisarts hiervoor uw praktijkorganisatie op orde te hebben. Er zijn verschillende modules. Sectorspecialisten Maarten den Heijer en Rob Boelens verzorgen in samenwerking met BDO de financiele module.

Meld u aan

Huisarts David Schaap over evenementen van ABN AMRO

Op een door ABN AMRO georganiseerde bijeenkomst over ondernemen in de zorg raakte ik geïnspireerd over de mogelijkheden van een zorgcentrum, waardoor ik mijn eigen centrum ook naar een hoger niveau kon tillen.

Tip