Evenementen voor medici

Wat is er te doen voor medisch ondernemers?

Inspiratiesessies en informatieavonden, symposia en seminars: in dit overzicht vindt u alle evenementen die we organiseren voor medisch ondernemers. Hierin vindt u ook de evenementen waar we een presentatie houden of activiteit organiseren. Heeft u interesse? Meld u aan!

 

Alvast even sfeerproeven?

We hebben een Ronde Tafel over de Zorg in 2030 georganiseerd. Tijdens deze avond schetsten 18 jonge medici een beeld van de toekomst. Daarna volgde een discussie. En natuurlijk: hapjes en drankjes. We verwelkomen u graag tijdens een van onze komende evenementen!

Evenementenkalender

Droomt u van een eigen fysiotherapiepraktijk? Weet u ook wat er allemaal komt kijken bij een praktijkovername of het starten ervan? We vertellen het graag in ons webinar 'Overnemen of starten van een fysiotherapiepraktijk', samen met onze partners VvAA en SpotOnMedics..

Wanneer: maandag 22 maart 2021    
Hoe laat: 19.00 - 21.00 uur

Meld u aan

Het webinar 'Praktijkhouden zoals u dat wilt. Welke vorm spreekt u aan?' is een initiatief van THOON, in samenwerking met ABN AMRO. Blijft u waarnemer of overweegt u praktijkhouder te worden. Veel jonge artsen twijfelen hierover. Tijdens dit webinar worden praktische tips en  stappenplan gedeeld. En een huisarts deelt zijn ervaring over de stap naar praktijkhouden.

Wanneer: dinsdag 23 maart 2021    
Hoe laat: 19.45 - 21.30 uur

Meld u aan

U bent werkzaam als huisarts in de 1e lijn én u bent ook de praktijkhouder. Er komt een moment dat u uw praktijk wilt gaan overdragen. Welke stappen moet u nemen om te zorgen dat deze beslissing leidt tot een goede overdracht aan uw opvolger(s) én dat u een financieel onbezorgde toekomst tegemoet gaat. Waardevolle tips en verhalen uit de praktijk. Dit webinar is een initiatief van THOON, in samenwerking met ABN AMRO.

Wanneer: donderdag 25 maart 2021    
Hoe laat: 19.30 - 21.30 uur

Meld u aan

Webinar voor huisartsen en andere zorgverleners in de eerste lijn. Hoe realiseer ik succesvol een Gezondheidscentrum zodat we samen voor goede zorg in de wijk kunnen zorgen! Een mooi stappenplan en praktijkervaringen komen aan bod.

Wanneer: dinsdag 30 maart 2021    
Hoe laat: 19.00 - 20.30 uur

Meld u aan

Webinar voor huisartsen en andere zorgverleners in de eerste lijn. We nemen u mee in de volgende onderwerpen: 'Hoe draag ik mijn praktijk over?' 'Wanneer moet ik starten met mijn voorbereiding?' En: 'Welk inkomen heb ik nodig na de overdracht?' 

Wanneer: dinsdag 30 maart 2021     
Hoe laat: 19.00 - 20.30 uur

Meld u aan

Denk je er als huisarts over na om (op termijn) een praktijk te starten of over te nemen? Of overweeg je binnen nu en vijf jaar juist te stoppen met het praktijkhouderschap? De nascholing ‘Meet your mates’ brengt starters én stoppers op inspirerende en verbindende wijze bij elkaar. Want maken ze niet deels dezelfde processen door en is niet alleen de route anders? Deze online avond biedt een eerste kennismaking in de overeenkomsten, kansen, uitdagingen en benodigdheden tijdens de huisartsenreis op vooral praktisch en financieel vlak. Vooraf ontvangt u een goodie bag die tijdens de bijeenkomst gebruikt kan worden.

Wanneer: dinsdag 13 april 2021     
Hoe laat: 19.00 - 21.30 uur

Meld u aan

De toenemende zorgvraag van patiënten, verschuiving van taken en behandelingen van 2e lijn naar 1e lijn en kostendruk vanuit de zorgverzekeraar, vraagt van u als huisarts hiervoor uw praktijkorganisatie op orde te hebben. Er zijn verschillende modules. Sectorspecialisten Maarten den Heijer en Rob Boelens verzorgen in samenwerking met BDO de financiele module.

Meld u aan

Huisarts David Schaap over evenementen van ABN AMRO

Op een door ABN AMRO georganiseerde bijeenkomst over ondernemen in de zorg raakte ik geïnspireerd over de mogelijkheden van een zorgcentrum, waardoor ik mijn eigen centrum ook naar een hoger niveau kon tillen.

Tip