Evenementen voor medici

Wat is er te doen voor medisch ondernemers?

Inspiratiesessies en informatieavonden, symposia en seminars: in dit overzicht vindt u alle evenementen die we organiseren voor medisch ondernemers. Hierin vindt u ook de evenementen waar we een presentatie houden of activiteit organiseren. Heeft u interesse? Meld u aan!

Alvast even sfeerproeven?

We hebben een Ronde Tafel over de Zorg in 2030 georganiseerd. Tijdens deze avond schetsten 18 jonge medici een beeld van de toekomst. Daarna volgde een discussie. En natuurlijk: hapjes en drankjes. We verwelkomen u graag tijdens een van onze komende evenementen!

Evenementenkalender

Vraagt u zich weleens af ‘Hoe maak ik mijn praktijk toekomstbestendig?’ De samenleving digitaliseert en verandert. Mensen zijn mondiger, stellen hogere eisen en hebben nieuwe technologieën tot hun beschikking. Dit resulteert in zelfbewuste patiënten met hoge verwachtingen van de zorg.

Hoe kunt u als fysiotherapeut het verschil maken? Welke mogelijkheden heeft u om uw praktijk voor te bereiden op de toekomst, bijvoorbeeld door samen te werken?

Wij vertellen het u graag in onze Masterclass ‘Succesvol ondernemen in de fysiotherapie’, samen met onze partners KNGF, SpotOnMedics, Physitrack en Hans Nijhoff. Helder lichten wij u toe welke mogelijkheden er zijn. Wij sluiten de Masterclass af met een borrel zodat u nog even kunt napraten met uw collega’s uit het veld en onze partners.

Wanneer: donderdag 11 april 2019
Waar: ABN AMRO Bank, Grote Voort 247, 8041 BL Zwolle (Parkeren kan in de parkeergarage onder het pand)
Hoe laat: 18.30 - 22.00 uur

Meld u aan

  • Wat is een verdienmodel is
  • Wat is HET verdienmodel voor uw apotheek
  • Ontwikkelen van een toekomstvisie op de apotheek
  • Nut van het schrijven van een ondernemingsplan
  • Gevoel bij het verhaal achter de cijfers, en schuilen de cijfers zich achter het verhaal
  • Kennis van financieringsmogelijkheden
  • Succesvol een investeringsplan kunnen pitchen

Wanneer: woensdag 17 april 2019 
Waar: Hotel Postillion Utrecht, Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik
Hoe laat: 14.00 - 21.00 uur

Meld u aan

Het kopen en verkopen van een praktijk doet u waarschijnlijk maar 1 keer in uw leven. Het gaat hierbij om veel geld én uw toekomst en dat gaat gepaard met de nodige emoties. Praktijkopvolging begint op de dag dat u de praktijk bent gestart of hebt overgenomen. Hoe bereidt u zich voor op een praktijkoverdracht en welke opties zijn er? Heeft u een exit-strategie? Kunt u stoppen wanneer u wilt?

Wij vertellen het u graag in onze Masterclass ‘Strategische toekomstplanning voor uw fysiotherapiepraktijk’, samen met onze partners Fysio Holland en Seres. Deze avond zullen wij u aan de hand van praktijkgerichte oplossingen begeleiden naar een gezonde financiële toekomst. Wij sluiten de Masterclass af met een borrel zodat u nog even kunt napraten met uw collega’s uit het veld en onze partners.

Wanneer: dinsdag 7 mei 2019
Waar: ABN AMRO Bank, Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam
Hoe laat: 18.30 - 22.00 uur

Meld u aan

Op 18 mei 2019 organiseert Foreign Dentist in samenwerking met alle belangrijke stakeholders, een nieuw evenement, gericht op het delen van kennis, netwerken & inventarisatie voor de internationale tandarts.

Een inspirerende ontmoetingsdag inclusief verzorgde lunch met een interessante inhoud voor beginnende en ervaren tandartsen van buitenlandse afkomst.

Een netwerkdag met innemende sprekers en tientallen netwerkmogelijkheden. U wordt scherp gehouden en uitgedaagd zodat u beter kunt inspelen op de problemen die zich voordoen om als tandarts van buitenlandse afkomst aan het werk te gaan in Nederland. De problematiek van integreren van internationale tandartsen moet worden aangepakt.

Wat gaan wij daaraan doen? En wat kunt u zelf doen?

Meld u aan

Samen met stakeholders/belanghebbenden binnen het vakgebied Huisartsenzorg gaan wij discussiëren over actuele onderwerpen die spelen in deze sector. Naast de brancheorganisaties, huisartsen zijn ook NZA en Verzerkaar gast aan tafel. Aan de hand van stellingen gaan wij met elkaar onder meer in op de ontwikkelingen in de sector en de invloed hiervan op de praktijkvoering. Welke trends signaleren we en hoe bepalend zijn deze voor de visie & strategie van de huisarts? De bijeenkomst heeft een interactief karakter. Het doel van de bijeenkomst is kennismaken en kennis delen met anderen in de sector. Naast de tafelgasten worden er ca. 50 praktijkeigenaren uitgenodigd die actief mee kunnen discussiëren.

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten en verheugen ons op een interessante en constructieve discussie. Ontvangst met buffet om 18.00 uur. 19.00 uur start stellingen. We sluiten af met borrel.

Wanneer: donderdag 6 juni 2019 
Waar: ABN AMRO Bank, Gustav Mahlerlaan 10, 1082 PP Amsterdam 
Hoe laat: 18.00 - 22.00 uur

Meld u aan

De toenemende zorgvraag van patiënten, verschuiving van taken en behandelingen van 2e lijn naar 1e lijn en kostendruk vanuit de zorgverzekeraar, vraagt van u als huisarts hiervoor uw praktijkorganisatie op orde te hebben. Er zijn verschillende modules. Sectorspecialisten Maarten den Heijer en Rob Boelens verzorgen in samenwerking met BDO de financiele module.

Meld u aan

Tip