Evenementen voor medici

Wat is er te doen voor medisch ondernemers?

Inspiratiesessies en informatieavonden, symposia en seminars: in dit overzicht vindt u alle evenementen die we organiseren voor medisch ondernemers. Hierin vindt u ook de evenementen waar we een presentatie houden of activiteit organiseren. Heeft u interesse? Meld u aan!

 

Alvast even sfeerproeven?

We hebben een Ronde Tafel over de Zorg in 2030 georganiseerd. Tijdens deze avond schetsten 18 jonge medici een beeld van de toekomst. Daarna volgde een discussie. En natuurlijk: hapjes en drankjes. We verwelkomen u graag tijdens een van onze komende evenementen!

Evenementenkalender

Bent u tandarts, orthodontist of mondhygiënist en droomt u van een eigen praktijk? Dat is mooi! Maar weet u ook wat er allemaal bij een praktijkstart of -overname komt kijken? In de masterclass 'start of overname mondzorgpraktijk' krijgt u praktische handvatten die u helpen om uw droompraktijk te realiseren.

Wanneer: donderdag 5 november 2020  
Hoe laat: 20.00 - 21.45 uur

Wanneer: donderdag 12 november 2020   
Hoe laat: 20.00 - 22.15 uur

Bekijk het programma en meld u aan

We leven in een tijdperk waarin duurzaamheid en digitalisering steeds belangrijker worden. Ook voor de fysiotherapie zorgen deze onderwerpen voor de nodige ontwikkelingen en innovaties. ABN AMRO en Intramed organiseren daarom een webinar gericht op de toekomst van uw fysiotherapiepraktijk.

Wanneer: donderdag 12 november 2020   
Hoe laat: 19.30 - 20.00 uur

Meld u aan

Uw praktijk verkopen, doet u waarschijnljik maar 1 keer in uw leven. Dit gaat ongetwijfeld gepaard met emoties. Wat kunt u doen als u het vak nog leuk vindt, maar geen verantwoordelijkheid meer wilt dragen? Is er nog goodwill in deze 'coronatijd'? Kunt u stoppen wanneer u wilt? 

Tijdens het online webinar dat we samen met Contus Seres organiseren, vertellen we u hoe u zich kunt voorbereiden op een praktijkoverdracht en welke opties er zijn.

Wanneer: woensdag 9 december 2020  
Hoe laat: 19.00 - 20.00 uur

Meld u aan

De toenemende zorgvraag van patiënten, verschuiving van taken en behandelingen van 2e lijn naar 1e lijn en kostendruk vanuit de zorgverzekeraar, vraagt van u als huisarts hiervoor uw praktijkorganisatie op orde te hebben. Er zijn verschillende modules. Sectorspecialisten Maarten den Heijer en Rob Boelens verzorgen in samenwerking met BDO de financiele module.

Meld u aan

Huisarts David Schaap over evenementen van ABN AMRO

Op een door ABN AMRO georganiseerde bijeenkomst over ondernemen in de zorg raakte ik geïnspireerd over de mogelijkheden van een zorgcentrum, waardoor ik mijn eigen centrum ook naar een hoger niveau kon tillen.

Tip