Evenementen voor medici

Live events en digitale bijeenkomsten

Via live events, webinars en digitale bijeenkomsten organiseren wij inspiratiesessies, informatieavonden, symposia en seminars. Heeft u interesse in één van onze evenementen? Meld u aan!

Evenementen over gezond ondernemen

De toenemende zorgvraag van patiënten, verschuiving van taken en behandelingen van 2e lijn naar 1e lijn en kostendruk vanuit de zorgverzekeraar, vraagt van u als huisarts hiervoor uw praktijkorganisatie op orde te hebben. Er zijn verschillende modules. Sectorspecialisten Maarten den Heijer en Rob Boelens verzorgen in samenwerking met BDO de financiele module.

Meld u aan

Huisarts David Schaap over evenementen van ABN AMRO

Op een door ABN AMRO georganiseerde bijeenkomst over ondernemen in de zorg raakte ik geïnspireerd over de mogelijkheden van een zorgcentrum, waardoor ik mijn eigen centrum ook naar een hoger niveau kon tillen.

 

Alvast even voorproeven?

We hebben een Ronde Tafel over de Zorg in 2030 georganiseerd. Tijdens deze avond schetsten 18 jonge medici een beeld van de toekomst. Daarna volgde een discussie. Dit evenement kon toen nog op locatie plaatsvinden, maar we verwelkomen u ook graag tijdens een van onze komende online evenementen!

Heeft u zich ingeschreven voor een evenement?

Nadat u zich heeft ingeschreven voor een evenement, krijgt u per mail meer informatie. Daarin staat onder andere hoe u toegang krijgt tot het evenement. Hieronder vindt u enkele instructies die, afhankelijk van het soort evenement, handig kunnen zijn.
Tip