Moeder en kind

De wereld van overal klaar voor

#toekomstverslimmers

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze Toekomstverslimmers? Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

In de wereld waarin u overal klaar voor bent zorgt u nu al voor de toekomst van uw kinderen. Overweegt u ook om vermogen op te bouwen voor uw kind? Zoals bijvoorbeeld voor een studie in het buitenland, het starten van een eigen onderneming of het kopen van hun eerste huis. Voor u het weet, heeft u te maken met dit soort zaken.

Meisje met bellenblaas

Vermogen opbouwen voor uw kind

De omvang van de vermogensvorming voor uw kind is een belangrijke factor. Heeft u een beperkt bedrag in gedachten of wilt u structurele vermogensoverdracht aan uw kinderen realiseren? Een ander denkspoor kan zijn dat u vermogen opbouwt op uw eigen naam. U kunt dat dan in de toekomst schenken.

Onze Toekomstverslimmers

Onze Toekomstverslimmers helpen u om aan de slag te gaan. Hiermee investeert u niet alleen slim in de toekomst van uw kinderen, maar ook in die van uzelf.
Nu tijdelijk zonder extra kosten

Inzicht in uw financiële situatie

U wilt uw kinderen graag op weg helpen in het leven waardoor zij hun dromen kunnen realiseren. Maar misschien wilt u zelf wel eerder stoppen met werken of een vakantiewoning in het buitenland? Hoe ontwikkelen uw inkomen en vermogen zich op basis van deze wensen en doelen? We gaan graag in gesprek over uw financiële situatie en maken samen plannen zodat deze wensen en doelen realiteit kunnen blijven of worden.
Vermogensbeheer

Uw vermogen laten beheren

U laat het beheer van uw vermogen graag over aan specialisten maar wel volgens uw wensen en op een manier die nu bij u past. Met Vermogensbeheer laat u uw vermogen beleggen volgens uw risicoprofiel, met een optimaal gespreide portefeuille. Uw vermogensbeheerder neemt graag de tijd voor u. Zo heeft u geen omkijken naar uw beleggingen, maar wel altijd inzicht en controle.
ABN AMRO MeesPierson
Next

Uw kinderen voorbereiden op hun financiële toekomst

Wie bereidt uw kinderen voor op hun financiële toekomst? Iemand die hen helpt hun financiële zaken te begrijpen en zelf goed te regelen, op een manier die bij hen past. Next is onze exclusieve dienstverlening, speciaal voor de jongvolwassen kinderen van onze klanten. Onder begeleiding van een persoonlijke coach bereidt uw kind zich voor op het hebben van vermogen. Zijn uw kinderen klaar voor hun financiele toekomst? En u?

Zo kunt u ook investeren in de toekomst van uw kinderen en die van uzelf

Uw kind helpen bij de aankoop van een huis

Met uw vermogen bijdragen aan het eerste huis van uw kind. Zo pakt u dat slimmer aan.

Eerder stoppen met werken

Alle tijd voor uzelf en uw vermogen het werk laten doen. Slimmer regelen doet u zo.

Ook interessant

Het Geheim van Succesvol Beleggen

Beleggen is eng, sparen is veilig én van beleggen moet je heel veel kennis hebben. Zo hebben de meeste mensen het geleerd. En dus staat er meer geld dan ooit op de Nederlandse spaarrekeningen. Maar is beleggen echt zo eng?

De toekomst van beleggen

Onze maatschappij is aan het veranderen. Ook als het gaat over beleggen. Steeds meer beleggers beleggen een deel van hun portefeuille in duurzaam. Dat is een goede zaak, want duurzame beleggingen zijn cruciaal voor de toekomst van onze wereld én onze portemonnee.
Plant