parasol
Maak een afspraak

De wereld van alle tijd voor uzelf

#toekomstverslimmers

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze Toekomstverslimmers? Vraag nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

In de wereld waarin u alle tijd voor uzelf heeft laat u het liefst uw vermogen voor u werken. U wilt straks misschien wel wat eerder stoppen met werken. Of u droomt van een eigen vakantiewoning in het buitenland waar u kunt genieten met familie en vrienden. Onze Toekomstverslimmers kunnen u op weg helpen.

Familie

Eerder stoppen met werken

U wilt eerder stoppen met werken. Als u nog niet pensioengerechtigd bent, zult u aangewezen zijn op andere vermogensbuffers. Uw beleggingen of uw spaargeld bijvoorbeeld. Daarbij wilt u ook kunnen genieten wanneer u eerder stopt met werken. Hoe overbrugt u de periode tot uw pensioen?

Onze Toekomstverslimmers

Onze Toekomstverslimmers helpen u om aan de slag te gaan. Zij bieden inzicht in de ontwikkeling van uw vermogen en laten uw vermogen het liefst voor u werken.
Vermogensbeheer

Uw vermogen laten beheren

U laat het beheer van uw vermogen graag over aan specialisten maar wel volgens uw wensen en op een manier die nu bij u past. Met Vermogensbeheer laat u uw vermogen beleggen volgens uw risicoprofiel, met een optimaal gespreide portefeuille. Uw vermogensbeheerder neemt graag de tijd voor u. Zo heeft u geen omkijken naar uw beleggingen, maar wel altijd inzicht en controle.
Finner Beoordeling Vermogensbeheer 5 sterren 2021 | ABN AMRO MeesPierson
Nu tijdelijk zonder extra kosten

Inzicht in uw financiële situatie

U wilt straks misschien eerder stoppen met werken zodat u meer tijd voor uzelf heeft. Misschien wilt u graag gaan genieten van een eigen vakantiewoning in het buitenland. U heeft een bepaalde toekomst voor ogen voor uzelf en uw kinderen. Hoe ontwikkelen uw inkomen en vermogen zich op basis van deze wensen en doelen? Ligt u op koers? We gaan graag in gesprek over uw financiële situatie en maken graag samen met u plannen hoe deze wensen en doelen realiteit kunnen blijven of worden.

Ontdek ook de wereld van..

..uw kinderen ondersteunen

Met uw vermogen bijdragen aan het eerste huis van uw kind. Zo pakt u dat slimmer aan.

..overal op voorbereid

Nu al zorgen voor de toekomst van uw kinderen. Zo bereidt u zich voor.

Ook interessant

Het Geheim van Succesvol Beleggen

Beleggen is eng, sparen is veilig én van beleggen moet je heel veel kennis hebben. Zo hebben de meeste mensen het geleerd. En dus staat er meer geld dan ooit op de Nederlandse spaarrekeningen. Maar is beleggen echt zo eng?

Een tweede huis in het buitenland

Een tweede huis kan soms aantrekkelijk zijn. Hoe financiert u een tweede huis in het buitenland? Wat moet u weten over uw belastingaangifte bij een tweede huis in het buitenland? Dit en meer leest u in ons overzicht van de meest relevante artikelen.

De toekomst van beleggen

Onze maatschappij is aan het veranderen. Ook als het gaat over beleggen. Steeds meer beleggers beleggen een deel van hun portefeuille in duurzaam. Dat is een goede zaak, want duurzame beleggingen zijn cruciaal voor de toekomst van onze wereld én onze portemonnee.
Plant